Fostul șef al Poliției Timișoara și al IPJ Timiș, Alin Petecel, a...

Fostul șef al Poliției Timișoara și al IPJ Timiș, Alin Petecel, a fost avansat la gradul de chestor

4
DISTRIBUIȚI
Alin Petecel (stânga)

Astăzi, președintele Klaus Iohanis a semnat decretele de avansare în grad a mai multor cadre din MAI. Printre actele semnate s-a numărat și decretul „privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție domnului comisar-șef de poliție Petecel Aurelian-Alin din Ministerul Afacerilor Interne”.

În vară, Petecel a fost mutat de la șefia IPJ Timiș la IPJ Dolj, pentru trei luni, trecând apoi la IPJ Arad. Mutarea lui Petecel a venit după scandalul dării afară de către Poliția Timiș a agentului Valer Kovacs, liderul de sindicat al filialei Timiș a Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, pe motiv că a scris pe Facebook despre problemele din inspectorat.


Ulterior, IGPR a infirmat decizia, iar Kovacs a rămas polițist. La vremea respectivă, agentul a acuzat că este vorba ”de pură răzbunare” din partea lui Petecel. De asemenea, numele lui Petecel a apărut în scandalul grupării Boncu. În timp ce era în arest, Alin Huc Oiță l-a confundat pe Stoicănescu cu Petecel și l-a întrebat ”Dar nu mă mai cunoști? Am fost împreună la chefuri cu Ionuț Nasleu, m-ai uitat?!”. De altfel, Petecel i-a avut ca invitați de onoare la ziua sa de naștere pe primarul Nicolae Robu și pe Ioan Nasleu,

4 COMENTARII

  1. Avansarea infractorului PETECEL ALIN face parte din reforma PNL in administratie… si Romania lucrului bine facut a lui Iohannis. Măcar dacă nu votezi nu ai ce să regreți mai târziu.

  2. Da într-o,,,,,, Românie Normală,,,,, vedem clar ca sunt avansați în grad doar cei corupții, cei care execută ordinele fie ele chiar și de la interlopi??????
    PSD =PNL și rămâne de văzut USR??????
    Domnule primar Fritz cu șeful interlopilor Nasleu cât îl mai țineți în primărie??????
    Sperăm că noul primar să nu ajungă mai rău ca și fostul?????

  3. Nenea asta a prosperat si pe timpul PSD si tot la fel de bine ii merge si pe timpul PNL, politicul si politia merg mana in mana. Sunt convins ca nu ne mai salvează nimeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.