Liberalul Ciprian Bogdan a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătății....

Liberalul Ciprian Bogdan a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătății. Când demisionează din funcția de consilier județean

2
DISTRIBUIȚI

 

Printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, timișoreanul Ciprian Bogdan a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătății, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial luni seara.


Ciprian Bogdan este consilier județean și candidat pe poziția a cincea la Camera Deputaților pe lista propusă de PNL Timiș, înainte fiind consilier al europarlamentarului Cristian Bușoi la Bruxelles.

Ciprian Bogdan are 41 de ani și este de profesie medic și în trecut a fost director al Spitalului Județean din Timișoara, director al Spitalului CFR din Timișoara, precum și vicepreședinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

”A fost o decizie care s-a luat aseară. Voi fi cel de al patrulea secretar de stat din Ministerul Sănătății. De astăzi sunt în funcție. Voi afla atribuțiile în următoarele zile. Am 15 zile să ies din starea de incompatibilitate. Îmi voi da demisia din funcția de consilier județean, dar l-am anunțat pe președintele Alin Nica că voi participa la plenul convocat pentru săptămâna aceasta. Am timp să demisionez”, a declarat Ciprian Bogdan pentru PRESSALERT.ro.

2 COMENTARII

  1. Dl. „medic” Bogdan a reusit pana la urma sa isi ia rezidentiatul? Din cate stim a fost de 2 ori numit politic director de spital – si spitale mari si serioase, dar fara a fi medic cu adevarat, fara a fi profesat in domeniu macar o secunda. Macar la minister nu cred ca il intreaba nimeni de astea …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.