Liberalul Ciprian Bogdan: „USR va învăța pe propria lui piele că un...

Liberalul Ciprian Bogdan: „USR va învăța pe propria lui piele că un asemenea pact, USR-PSD, chiar nu e benefic pentru administrația din Timișoara”

2
DISTRIBUIȚI

Invitat marți seara la emisiunea PRESSALERT LIVE, Ciprian Bogdan, candidat PNL Timiș pentru Camera Deputaților, nu a dorit să își spună părerea față de modul în care unii parlamentari liberali, se dezic acum de Nicolae Robu. Ciprian Bogdan a precizat că atmosfera în PNL Timiș e bună și că proiectele începute de Nicolae Robu trebuie duse mai departe pentru că sunt foarte bune pentru oraș. „Sigur că unii dintre noi i-au mai spus în privat și chiar în ședințele de partid domnului Robu că anumite lucruri nu sunt OK. Domnia sa a acționat cum a crezut de cuviință. Rezultatul este care este, noi trebuie să ne vedem de treabă mai departe”, a precizat Ciprian Bogdan.

Liberalul a mai declarat că trebuie să existe o majoritate de dreapta formată din USR și PNL atât la Primăria Timișoara, cât și la Consiliul Județean Timiș.

„După cum bine ați văzut, noi la ședința Consiliului Local am votat în consecință, în alianță cu USR.


Din păcate, finalul a fost altul decât ceea ce USR a declarat. Viceprimarul USR a fost ales cu voturile PNL, cu voturile USR, dar și cu voturile PSD. Candidatul PNL, domnul Cosmin Tabără, a luat doar voturile consilierilor liberali prezenți. Văzând și alocuțiunea domnului Țoancă de la final, pe care îl cunoaștem bine, dânsul nu face afirmații gratuite și a ținut să precizeze în ședința Consiliului Local că ei sprijină administrația USR. Oare de ce? Poate ca să ceară ceva la schimb mai târziu PSD? Pentru că știți că unde se lipește, PSD pârjolește. USR va învăța pe propria lui piele că un asemenea pact, USR-PSD chiar nu e benefic pentru administrația din Timișoara. Va fi făcută și ședința de consiliu județean. Noi, ca liberali, vom avea garanția că ei vor merge mai departe cu noi dacă acum nu ne-au votat?”, a spus candidatul la Parlament.

Ciprian Bogdan a dat asigurări că ședința CJT va avea loc înainte de 6 decembrie. Liberalul a mai spus că nu vede posibilă o alianță a PNL cu partidele de stânga pentru că nu se potrivesc ca doctrine. Întrebat dacă PNL va plăti prețul proastei guvernări a lui Nicolae Robu și la alegerile parlamentare, Ciprian Bogdan a răspuns: „haideți să fim serioși, eu nu cred că Nicolae Robu a pierdut pentru că nu a făcut lucruri în Timișoara. Părerea mea e că a pierdut pentru că și-a deschis prea multe conflicte, unele dintre ele inutile și din punctul meu de vedere. Domnia sa nu mai e primarul Timișoarei, este o pierdere pentru PNL, nu putem să ne negăm istoria”.

2 COMENTARII

  1. Usr+ si-a vandut politic alegatorii pentru a-si pune un viceprimar de-al lor la Timisoara, santajandu-i pe liberali ca nu le voteaza ca viceprimar omul competent, daca PNL nu le voteaza omul USR+ la CJT. Asta e politica USR+! Nimic despre competente, doar despre functii si oamenii lor! Atat ii duce capul. Asa au facut si in Parlament cu d-l Iordache, pus sef peste Legislatie cu ajutorul USR+, ca sa le numeasca omul pe cealalta functie! Intelectualii Romaniei nu voteaza USR+ in 6 decembrie 2020. Daca te-a prostit USR+ la locale ka Timisoara, a fost pentru ca nu ai citit art.16(3) si art. 37 din Constitutia Romaniei. Daca te mai prosteste USR+ si la alegerile parlamentare, nu mai ai nici o scuza, ca amu ai citit deja Constitutia Romaniei. 🙂

  2. PNL nesimtit si orb! Nu intelegeti nimic din ce se intampla in Timis sau in tara. Terminati cu atacurile la USR. Sunt singurii oameni din politica care pot schimba sistemul. Aveti si voi in PNL cativa oameni de calitate, reformisti, dar sunt tinuti sub papuc de latura USL-ista si de vechii baroni.
    Sa va intre bine la cap ca oamenii s-au saturat pana peste cap de modul in care faceti politica! Vin alegerile din 6 decembrie si va mai dam o doza de realitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.