Timișorenii Oana și George Indru participă la concursul național X Factor

Timișorenii Oana și George Indru participă la concursul național X Factor

0
DISTRIBUIȚI

A fost odată ca niciodată o vreme în care pub-urile timișorene reușeau în fiecare sfârșit de săptămână să atragă o serie de mușterii nedistanțați fizic care adesea se înghesuiau la o sumedenie de evenimente care includeau și așa numitele „cântări“. Printre cei care și-au făcut un nume în această „felie“ se numără și Oana și George Indru. Fiindcă parcurgem vremuri pandemice, prestațiile din pub-uri au luat o pauză. Pofta de „cântare“ nu a intrat însă în hibernare, iar cei doi timișoreni care le-au oferit atât de multe seri memorabile multor amatori de pub-uri revin în atenția fanilor cu o apariție în cadrul concursului X Factor. Prestația lor poate fi urmărită joi 12 noiembrie de la ora 20,30 în cadrul emisiunii difuzate la Antena 1.

„Am 29 de ani și cochetez cu muzica încă din copilărie, mereu cântam prin casă și o moștenesc pe mama mea, care este cântăreață de folclor. Am fost atrasă de mică de muzica rock, în special alternativ, așa că asta mi-am și dorit să cânt. În clasa a zecea am cunoscut alți oameni faini și pasionați de muzică. Ei m-au chemat la o auditie pentru o trupă rock. Așa am ajuns să cânt în trupa Emaleth alături de Jack Popescu și Arnold Birta de la Phaser. E funny, eram mici și cu vise mari“, a spus Oana Indru.

Formația timișoreană Emaleth a susținut mai multe concerte și a fost finalistă a concursului „Byron Rock your High School“ în 2009.


Juriul acestei manifestări a ales șase formații din 24 de trupe înscrise din întreaga țară pentru finala evenimentului care s-a desfășurat într-un club din București. După un periplu printr-o altă trupă în vremea studenției și o mică pauză, Oana a revenit la muzică și l-a cooptat în echipă și pe fratele ei.

„În facultate am cântat cu altă trupa, Mentally Safe, cu care am avut ocazia să susținem un concert la Ursus Evolution Cluj, unde am urcat pe scenă alături de nume mari ale muzicii românești: Vița de Vie, Vama, Șuie Paparude si mulți alții. După asta am avut o perioadă în care m-am axat mai mult pe carieră, deci am făcut o pauză de vreo doi ani cu muzica. Asta până când Adina Iriza de la The 80’s pub mi-a propus să încerc o probă de-o seară live. Am avut emoții, am mers cu negative…nu mai aveam formație și am reusit să-l conving pe fratele meu să vină și el cu chitara și să cântăm și câteva piese unplugged. Celor de la The 80 s Pub le-a plăcut și am devenit rezidenți. Așa am ajuns și la Xfactor. M-am apucat de canto cu Ramona Iatan, care mi-a transformat foarte mult vocea și mi-a îmbunătățit foarte mult tehnica vocală. M-am simțit mult mai stăpână pe mine și increzătoare și am zis că trebuie să încerc. Normal că la pachet cu fratele meu. Vom fi difuzați joi la X Factor, dar momentan nu pot să zic decât că a fost o experiență foarte mișto“, ne-a spus Oana Indru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.