Ciocnire frontală după ce o mașină a intrat pe contrasens. Trei persoane...

Ciocnire frontală după ce o mașină a intrat pe contrasens. Trei persoane au ajuns la spital UPDATE Un șofer a murit FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2125909822">

Trei persoane au ajuns la spital după ce mașina condusă de un bătrân de 72 de ani a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un autoturism care circula regulamentar.

Accidentul s-a produs după ce mașina condusă de șoferul de 72 de ani pe DN6, dinspre Izvin spre Remetea Mare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. În urma impactului, cei doi șoferi, cât și o pasageră aflată în mașina condusă de bărbatul în vârstă de 72 de ani au fost răniți și transportați la spital, a informat IPJ Timiș. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Circulația în zonă a fost întreruptă timp de aproape o oră, în timpul intervenției echipajelor de urgență și până la eliberarea carosabilului.

UPDATE Din păcate, șoferul în vârstă de 72 de ani a murit la spital, din cauza rănilor suferite.

Sursa foto: Facebook / DRDP Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.