Dosarul de trafic de cocaină al grupării lui Lucian Boncu, amânat din...

Dosarul de trafic de cocaină al grupării lui Lucian Boncu, amânat din nou

5
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a amânat, astăzi, din nou, judecarea dosarului de trafic de cocaină și cămătărie a grupării conduse de liderul interlop Lucian Boncu.


La sfârșitul lunii decembrie, cauza a fost amânată deoarece judecătorul de caz a fost în concediu medical. Procesul a fost amânat pentru astăzi, dar instanța a fost în imposibilitate de a continua cercetarea judecătorească pentru că mai mulți avocați au depus cereri de amânare pentru că erau la alte cauze.

A lipsit și unul dintre inculpați – Novac Radu Alin, zis ”Jack” – care astăzi are termen în dosarul de la București al DIICOT. Vă reamintim că în acest dosar, Lucian Boncu l-a ”sifonat” pe ”Jack” când a fost audiat după ce au fost interceptați în timp ce discutau despre ”lebede”.  Tribunalul Timiș a decis amânarea procesului pentru 25 ianuarie.

5 COMENTARII

  1. Mai 10 ani de amanari si se prescrie . Daca furi o gaina sau fumezi in cui, probabil 3 ani de puscarie. Daca vinzi cocaina cu galeata, bati, omori, ai idei si planuri teroriste … esti liber sa pleci…

  2. Pai , din moment ce aproviziona anumite cercuri, cumpara și intermedia cantități destul de mari, făcea toate astea gratis și pentru consum propriu ? Ce om cumsecade :))) au DIICOT ul vreo 2 luni de probe video si jumate din oras martor… Nu cred ca “cui a vandut” mai are vreo relevanta in ceasul al 12-lea. E atat de imbecil interlopul asta ca isi face singur dosare, politia trebuie doar sa stea pe margine si sa ia notite. Cand intra, nu mai vede lumina zilei cu siguranta la cate a facut. Acum e de vazut daca nu se muta in Italia , vecin de palier cu Udrea si ia 1 an cu suspendare din 50 plus cat e pe vine :))

  3. Adriane…nu mai poate sa se mute in Italia… legal e prea tarziu pentru el..doar in caz ca are deja actele facute acolo din urma cu vreo 2 ani…pentru ca el legal nu mai poate iesi din tara ,asa ca nu are cum sa apara inregistrat legal in Italia…doar fugar daca ajunge,,dar stati linistit ca nu primeste pedepse foarte mari ca asa e legea…dar o sa i se adune pedepsele din 3-4 dosare si atunci ramane cu pedeapsa cea mai mare plus o treime din fiecare celelalte…per total nu trece de 10 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.