„Gașca bezmetică” de la Psihodrom a lansat un videoclip nou și reprezintă...

„Gașca bezmetică” de la Psihodrom a lansat un videoclip nou și reprezintă Timișoara la un eveniment de seamă din industria muzicală autohtonă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tataru

Gașca Psihodrom a lansat un nou videoclip extras din compilația sonoră lansată la sfârșitul anului trecut ce cuprinde 12 compoziții semnate de diverși artiști locali și nu numai, de această dată melomanii putându-se bucura de piesa The Hive semnată Laniard.

Colectivul care funcționează sub numele de Psihodrom a luat naștere cu cinci ani în urmă și este o gașcă bezmetică formată din designeri grafici, exploratori web, artiști vizuali și producători muzicali cu scopul clar de a oferi tuturor cel mai bun leac audiovizual.


Prima compilație lansată de Psihodrom a apărut la începutul lunii noiembrie 2020, iar cover artwork-ul este realizat de artistul vizual Eugen Neacșu.

„Suntem aici pentru a explora întregul univers Electron pe calea muzicii ambientale și cinematice. Psihodrom s-a născut pornind de la ideea creării unei platforme comune de susținere a artiștilor locali și din România, și a diverselor tipuri de muzică electronică. Psihodrom promovează și susține muzicieni, ingineri de sunet, graficieni și creatori video, ceea ce generează noi colaborări, noi moduri de a compune, și rezultate surprinzătoare“, au transmis membrii Psihodrom.

Membrii colectivului timișorean au fost invitați să susțină un concert în cadrul evenimentului Romanian Music Export online, care va avea loc duminică 31 ianuarie, între orele 15 și 23. Evenimentul va include o serie de paneluri de discuții cu profesioniști din industria muzicală susținute și de câțiva reprezentanți ai unor festivaluri renumite din Europa și o serie de concerte. Timișoara va fi reprezentă la acest eveniment de seamă al industriei muzicale autohtone de către Octavian Horvath (IPR și Blazzaj) și Bogdan Cotîrță (Melting Dice), iar la capitolul recitaluri de către JazzyBIT și Psihodrom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.