Iubitorii de iarnă, invitați la o nouă ediție a Festivalului Oamenilor de...

Iubitorii de iarnă, invitați la o nouă ediție a Festivalului Oamenilor de Zăpadă

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-474177603">

Festivalul oamenilor de zăpadă, care se desfășoară în fiecare iarnă în stațiunea Straja din anul 2013, a devenit unul din cele mai îndrăgite și originale evenimente ale iubitorior de munte în sezonul hibernal, și este așteptat cu mare bucurie de aceștia în fiecare an.

O nouă ediție a festivalului are loc din 5 până în 10 februarie, iar amatorii sunt așteptați și în acest an să-și folosească imaginația și să modeleze cei mai năstrușnici oameni de zăpadă, căci veșmântul alb al iernii a căzut din abundență și a acoperit stațiunea. În zilele festivalului vor mai avea loc și alte concursuri și activități distractive pe cele 12 pârtii stațiunii.

Organizatorul evenimentului, Emil Părău, omul de afaceri din Valea Jiului care a făcut investiții însemnate pentru amenajarea stațiunii, anunță că un juriu va stabili câștigătorii iar cei mai reușiți oameni de zăpadă vor fi premiați, festivitatea urmând să aibă loc în 10 februarie.

Surse foto: replicahd.ro, glasul-hd.ro, Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.