Nasleu a trimis, în plină stare de urgență, mașina de la Piețe...

Nasleu a trimis, în plină stare de urgență, mașina de la Piețe SA la București ca să-i fie adusă noua ”cucerire” la Timișoara. Vezi documentul cu date false

14
DISTRIBUIȚI

În plină stare de urgență, provocată de pandemia de coronavirus, când Poliția și Armata erau în stradă pentru a impune restricțiile de circulație, directorul de la Piețe SA, Ioan Nasleu, a trimis mașina de la societatea municipalității, cu doi angajați, de la Timișoara la București pentru a o transporta în orașul pe pe Bega pe noua sa ”cucerire” și înapoi în capitală.

”Eram la serviciu și Nasleu m-a chemat și mi-a spus să merg la București, să-l iau și pe colegul meu Ghiță Iștoc și să mergem după o cunoștință de-a lui. Ulterior, am observat că nu era o cunoștință, s-au cunoscut pe internet. În notele contabile se vede dovada că am fost la București pentru că se vede după alimentări”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Marius Ștefoni. Pentru că autoritățile au limitat libertatea de mișcare și existau reguli stricte, au fost completate declarații pe proprie răspundere cu date false. În cazul lui Ștefoni, în documentul semnat de Ioan Nasleu, se susține că electricianul este de fapt ”șofer director non-stop (24/24 + 7/7)”, mașina folosită pentru deplasare fiind BMW-ul companiei, cu numărul de înmatriculare TM 18 HUC.

Ioan Nasleu a semnat ca director general o adeverință de angajator și pentru cea care trebuia adusă la Timișoara – Laura Aștileanu despre care a scris că este ”colaborator permanent al societății Piețe SA din Timișoara”, că deplasarea persoanei respective este esențială pentru activitatea organizației și nu poate fi organizată sub formă de telemuncă. La traseul deplasării s-a trecut ”București – sediul societății Piețe SA din Timișoara+deplasări profesionale – București”.

Documentul original, cu informații false, semnat de Ioan Nasleu pentru ca Laura Aștileanu să poată ajunge la Timișoara

În seara zilei de 6 aprilie, cei doi angajați de la Piețe SA au plecat spre București, ajungând a doua zi dimineața să o preia pe Laura Aștileanu.


”Prima dată nu ne-a dat adresa exactă. De abia când am ajuns la locul unde ne-a dat share location de pe Google ne-a spus unde să venim exact. Vă dați seama că nu ne știa, era și o chestiune de încredere. Ne-a adus câte o cafea cu miere și am plecat imediat spre Timișoara. Când am ajuns am dus-o la vila lui Nasleu din zona Urseni”, a povestit Ștefoni. A doua zi, în 8 aprilie 2020, tot cu mașina de la Piețe SA, Laura Aștileanu a fost dusă la o clinică de înfrumusețare din Timișoara după care din nou la vila directorului general de la Piețe. ”M-a sunat fata să mă duc să o iau dacă nu sun la Poliție. Era foarte disperată că s-au certat.  Ionuț era foarte beat, l-am luat beat de la serviciu și eu l-am dus acasă. Mi-a povestit și pe drum, când ne întorceam spre București, că a fost agresată verbal. Pe drum, Nasleu a sunat-o să se întoarcă, dar a refuzat și am dus-o acasă, în capitală”, a povestit angajatul.

Contactată de PRESSALERT.ro, Laura Aștileanu a confirmat faptul că a fost adusă la Timișoara cu BMW-ul de la Piețe SA și ”probabil erau doi domni”. Când am întrebat-o dacă a fost vreodată colaboratoare la Piețe SA a dat, de două ori, același răspuns – ”nu”, după care a închis telefonul, înainte de a o întreba de ce a trebuit să se ajungă la Timișoara. Semnarea de către cel care chefuia cu interlopii din gruparea Boncu a unei astfel de adeverințe care are date false, înseamnă. în pandemie, comiterea a două infracțiuni conform prevederilor standard ale documentului. Ioan Nasleu nu a răspuns până la ora redactării acestui material la solicitarea PRESSALERT.ro de a avea un punct de vedere pe acest subiect.

Vă reamintim că, ieri, PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că angajați de la Piețe SA au fost trimiși, tot cu mașina societății, să facă reparații în apartamentul secret al lui Nasleu din București cumpărat printr-o inginerie financiară care să ascundă adevăratul proprietar.

14 COMENTARII

 1. Bravo Dragoș Bota, ești un adevărat detectiv, faci de fapt toată munca poliției și a procurorilor și ei??????
  Felicitări Dragoș Bota, așa ziarist rar să vedem…..
  Acestea sunt știrile ce interesează populația, cum se cheltuiește banul public….
  De Robu pe când??????
  Marele incoruptibil, marele corect Robu Nicolae oare el când va fi luat de procurorii că doar SRI știe dar tace.
  Ce făceau ofițeri SRI Timișoara care răspundeau de primărie și de Nasleu și Robu…
  Poate cu aceasta ocazie se face curățenie și la SRI??????
  Acest ziarist cu fonduri minime dezvăluie adevărată corupție din Timișoara iar organele, ofițerii, procurorii, nu vedem să facă nimic în aceasta privința?????
  Cum de este posibil să nu știe cei din servicii aceste aspecte?????
  Sau poate și ei au apartamentele lor și fetitele lor….

  • In sănătate nu intri Dragos Bota??? Sunt naslei lipiți la ciolan pe sănătatea din Timisoara , girați de robu și care se lauda cu bunăstarea și puterea de zici ca-s ale lui ma-sa. Treci și pe acolo ca sunt subiecte de interes și lumea trebuie sa știe ce șerpărie colcăie in sistemul care ar trebui sa-i vindece .

 2. Domnule Bota ati afirmat public pe postul Antena 1 precum sunteți jurnalist de investigații..se poate publica licență dvs în materie și foaia matricola?!

 3. Na Bravo!…bețivu asta…a făcut și el…arogante.
  Pe banii…piețe…asa făcea și șefu lui…robu….îl alerga pe Vasile peste tot cu mașina primăriei. Noroc ca ăștia doi …nu e slugile lu …nasleu. Vasile a fost o sluga mica.

 4. Să l vedem pe noul șef DNA ce va face, ca pana acum somn de voie……
  La treabă băieți că salarii aveți acum doar meseria cu bună credință mai trebuie sa o faceți…
  Dacă acest nou șef de DNA nu dă rezultate în două trei luni atunci poate că ar trebui desființat cu totul DNA ul pt că nu există producție?????
  Să vedem acum ce fac procurorii, așteptăm și reacția lor la cele văzute, deoarece pe noi cetățenii ne intriga și suntem total afectați deoarece banul nostru plătit pt taxe și impozite este furat la propriu de funcționarii publici și nu suntem deloc deacord….
  La treabă domnilor procurori……
  Pe Robu îl cam protejați să vedem ce faceți cu Nasleu?????

 5. Păi Ludmila de la bucale a venit pana în Timișoara, după care când a văzut de fapt că blegu nu are nimic în pantaloni și ea a bătut atâta drum, normal că sa enervat…..
  N ar fi prima care zice de Nasleu că o are mică și bleaga……
  Fetele umblate din Timișoara știu că Nasleu este doar cu paharul și vrăjeală de lăudăros dar când să își facă treaba de bărbat își bagă botul la savarina și atât….., după care trece la baie își bea sticluța care ridică jucăria, revine și îl tine câteva minute după care o întreba….,,,, asa i că ce se vorbește în oraș de mine nu este adevărat???,,,,…., normal că ele îl aplaudă pt că și el decarteaza, este generos, doar da din banul public nu dă de la el…..
  Poate vor vorbii și fetele curajoase care au mai și luat în freză de la jegos cu cât erau plătite????
  Dacă procurorii îl iau vor veni și alte plângeri……

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.