Președintele USR Timiș, reacție la scandalul Colterm: „Am încredere că deciziile luate...

Președintele USR Timiș, reacție la scandalul Colterm: „Am încredere că deciziile luate de primar vor fi în acord cu valorile partidului nostru”

3
DISTRIBUIȚI

Cristian Moș, președintele USR Timiș, a reacționat la scandalul Colterm și i-a trimis primarului Dominic Fritz să nu se abată de la linia partidului.

„Înțeleg că alegerea făcută de colegii mei din executivul Primăriei Timișoara a fost făcută pe baza unor competențe specifice de care aveau nevoie pentru a debloca situația dezastruoasă de la Colterm fara ca trecutul domnului Nanu sa fie cunoscut la momentul numirii sale. La finalul zilei de ieri am avut o lungă ședință de Birou Județean unde întreaga filială USR Timiș a fost convocată. Suntem conștienți de responsabilitatea pe care o avem față de timișeni și timișoreni și vă pot garanta că nu suntem aici să facem lucrurile altfel decât așa cum am promis că le vom face: corect, transparent și cu cei mai buni profesioniști.


Nu mă îndoiesc de faptul că echipa lui Dominic Fritz face toate demersurile necesare pentru a realiza ceea ce au promis timișorenilor. Am încredere că deciziile luate de primarul USR PLUS vor fi în acord cu valorile partidului nostru”, a spus Cristian Moș.

Vă reamintim că noul director susținut de Dominic Fritz la conducerea Colterm, societatea responsabilă cu apa caldă și încălzirea timișorenilor, a fost condamnat în trecut pentru infracțiuni financiare.

„«Fără penali în funcții publice» nu este un simplu slogan pentru USR, ci este fundamentul pe care am fondat și am crescut acest partid. În calitate de președinte USR Timiș mi-am asumat că nu voi tolera niciodată ca persoanele care au sau au avut probleme penale să candideze pentru funcții publice din partea partidului nostru. Reamintesc faptul că inițiativa «Fără penali în funcții publice» propune ca articolul 37 din Constituție, care reglementează dreptul de a fi ales, să fie completat cu un nou alineat, având următorul conținut: «Nu pot fi aleși în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților, în Senat și în funcția de Președinte al României cetățenii condamnați definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, până la intervenirea unei situații care înlătură consecințele condamnării»”, a explicat liderul USR Timiș.

3 COMENTARII

    • ️ Ghinionul lui Badiu a fost de fapt ca nu avea carnet de partid, nu că a fost descoperit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.