Primarul Fritz și propriul penal

Primarul Fritz și propriul penal

4
DISTRIBUIȚI

”Fără penali în funcții publice” și ”Fără hoție la primărie” – acestea au fost două din motoarele campaniei de imagine care l-a propulsat pe Dominic Fritz în fruntea Primăriei Timișoara.


Pentru că oamenii, sătui de aroganțele cu accente dictatoriale ale lui Nicolae Robu, au crezut sau măcar au sperat că lucrurile vor fi altfel. Ghinion.

Dincolo de mesajele publice frumos ambalate, realitatea arată cu totul contrariul. După încălzirea cu viceprimarul Ruben Lațcău și ale sale probleme penale din cauza infracțiunii la regimul circulației, care au fost trecute cu vederea, acum a venit bomba. Bogdan Nanu, omul prezentat de primarul Dominic Fritz ca fiind cel care va salva Coltermul, a furat. La propriu. Din buzunarele propriilor angajatori. Și a recunoscut asta.

În administrația Robu tot felul pe personaje condamnate penal, sprijinite politic, au ajuns pe diverse funcții la falimentara Colterm. Am scris despre toate acele cazuri. Și au plecat din funcții. Nu știm ce se va întâmpla în cazul penalului lui Fritz. Pentru că este al său. De la susținere politică până la propulsare în cea mai înaltă funcție a acestei companii. De Nanu depinde viitorul politic al lui Fritz. Pentru că alegătorii nu uită și nu iartă.

4 COMENTARII

  1. Fritz trebuia sa viseze ca Nanu a furat, nu? Acum il rastigniti pentru ca a luat in trecut o decizie facand abstractie de o informatie ce am aflat-o ieri. Jurnalism de calitate, logica impecabila. Va si platesc?

  2. Nu, Fritz nu trebuia sa viseze, ci trebuia sa știe! Nu promovezi pe cineva si nici nu il girezi, intr-o asemenea funcție publica, pe baza unui simplu CV, in care poate sa scrie ce vrea. Nu la nivelul asta!

  3. Poate ca Fritz avea o datorie de achitat pentru unul dintre ‘serviciile’ de care a beneficiat in campania electorala numindu-l pe Ruben Lațcău in functia de viceprimar. In orice caz, Fritz o fi un baiat bun in particular, dar cei ce cunosc stiu precis ca este un agent infiltrat in administratia timisoreana cu scopul de a servi interese ce nu prea au legatura cu cele romanesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.