Doi câini, găsiți împușcați. Polițiștii au deschis o anchetă

Doi câini, găsiți împușcați. Polițiștii au deschis o anchetă

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-783510449">

Doi câini au fost găsiți împușcați în zona Dealul Crucii din Reșița, iar polițiștii s-au autosesizat după ce imaginile au apărut pe site-uri de socializare, iar acum îi caută pe cei care au ucis animalele.

Poliția Caraș-Severin spune că s-a autosesizat, după ce imagini în care apar doi câini uciși, posibil prin împușcare, în zona Dealul Crucii din Reșița, iar polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Caraș-Severin fac verificări în acest caz.

„Cadavrele animalelor au fost ridicate și transportate la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Caraș-Severin, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții celor două animale”, a transmis astăzi IPJ Caraș-Severin.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și se fac cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea la răspundere penală a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.