Ai haine pe care nu le mai porți? Le poți dona pentru...

Ai haine pe care nu le mai porți? Le poți dona pentru nevoiași sau pentru migranții care ajung la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1971541525">

Campania „Tu poți renunța?” continuă cu ajutorul și sprijinul timișorenilor cu suflet mare. Familii nevoiașe din Timișoara au primit, zilele trecute, fructe, alimente, scutece, lapte praf, jucării, haine, pantofi și produse de igienă, care au adus un strop de zâmbet în viața unor oameni pentru care soarta nu a fost darnică.

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara a lansat încă din luna decembrie Campania de donații: „Tu poți renunța?”, o invitație către toți timișorenii cu suflet mare, ca în aceste zile să fim alături de cei aflați în nevoie!

„Alătură-te și tu demersului nostru de a sprijini persoanele aflate în dificultate din comunitatea noastră, copii și adulți: oameni fără adăpost, migranți, familii nevoiașe, persoane vârstnice singure și fără ajutor. Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze pături, plapume, lenjerii de pat, lenjerii de corp, ciorapi, încalțăminte, haine, jucării, alimente, produse de igienă sunt așteptați zilnic între orele 8.00 și 16.00 pe strada Plavoșin nr. 21 (zona Mehala), persoană de contact Corina Eva, telefon 0356/416050”, au transmis reprezentanții Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

Obiectele vestimentare nu trebuie sa fie noi, însă trebuie să fie curate, iar produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.