Croazieră hip-hop: K-riga a lansat o melodie despre sistemul care ne ține...

Croazieră hip-hop: K-riga a lansat o melodie despre sistemul care ne ține din scurt și ne face să fim foarte monotoni

0
DISTRIBUIȚI

Artistul timișorean K-riga a lansat o nouă piesă, care poartă numele de „Croazieră”, melodia beneficiind de un videoclip realizat de Alex Manderseit și de mixajul și masterul lui Lukinich Atilla de la DSPro Studio.

„Noua mea piesă s-a născut în timp ce eram intr-o pauză la locul de muncă și am hotărât să îmi adun niște idei în notițe cum fac de obicei. Piesa vorbeste de acest sistem care ne face să fim foarte monotoni la ora actuală, ținuți din scurt la un program fix de ieșire și de intrare. Se duce și în partea «bogat sau sărac» în partea în care un om modest este complexat când se uită «peste gardul vecinului». Trebuie să fim noi și să fim multumiți cu ce avem momentan, dacă poți face mai mult și stii că poți face mai mult, dă-i drumul la treabă! Dar, momentan fii fericit cu ce ai, că poate altul își dorește ce ai tu acum.


Pregătesc un mini album. Planul meu de viitor este același ca la început, să fac piese bune, să ofer cel mai bun vibe și să am oamenii care mă susțin lângă mine… cum i-am avut și până acum”, a spus rapperul timișorean.

Pe numele lui adevărat Cariga Daniel Claudiu, timișoreanul „activează“ în branșă din 2016 și a lansat o serie de piese care au avut parte de un feedback pozitiv în rândul celor care apreciează muzica hip-hop din țara noastră.

„Numele de scenă l-am ales pentru că e numele meu de familie în primul rând, și în al doilea rând pentru că nu e așa de răspândit în industria muzicală românească. M-am îndrăgostit de hip-hop de când mi-a căzut primul instrumental pe mână și am zis să fac o poezie pe el. Și de acolo a început totul; mi-a intrat în sânge și acum nici că aș vrea să o mai scot din mine. E ceva magic când îți asculți creațiile proprii și poți să le împărtășești și cu alții. În zilele noastre, e tot mai greu să găsești oameni care să lupte pentru pasiunea lor, chiar dacă nimeni nu le garantează că o să primească ceva la schimb. Din teamă, sau poate din tendința majoritară de a valorifica mai mult banii decât bucuria sufletului. Dar ce-am fi fără artă? Ce am fi fără pasiunile noastre? La baza versurilor mele stau întamplările de zi cu zi“, a mai spus K-riga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.