Teatrul Național din Timișoara, pregătit pentru reîntâlnirea cu publicul, „pe viu”. Ce...

Teatrul Național din Timișoara, pregătit pentru reîntâlnirea cu publicul, „pe viu”. Ce spectacole sunt programate în luna mai

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1311170800">

După mai bine de jumătate de an în care teatrul național timișorean și-a difuzat spectacolele doar în spațiul virtual, luna mai readuce bucuria întâlnirii cu publicul în sălile de spectacol.

„M-am hotărât să devin prost”, spectacol realizat după romanul lui Martin Page, va deschide publicului sala mare a teatrului în data de 8 mai, iar în ziua următoare, spectacolul „Cercurile încrederii” va putea fi văzut la Sala 2. Tot în această lună sunt programate spectacolele „Freak show”, un one-man show semnat de Florin Piersic jr., „Mătușa Julia și Condeierul” după Mario Vargas Llosa și „Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese”, prezentat până acum doar în mediul virtual.

Sfârșitul lunii aduce și prima premieră a anului, „Zorba”, după celebrul roman al lui Nikos Kazantzakis, în regia Mihaelei Lichiardopol, care traduce în limbaj teatral extraordinara poveste de pe insula Creta și scoate în evidență câteva însușiri definitorii ale condiției umane, precum violența, însingurarea, dar deopotrivă iubirea și speranța, pe care trecerea timpului nu le schimbă. Din distribuție fac parte nume cunoscute ale teatrului timișorean, premiera spectacolului va avea loc în 28 mai, în sala mare a teatrului, iar următoarea reprezentație este programată în 29 mai.

Toate spectacolele vor începe la ora 19.00 iar biletele pot fi deja achiziționate online, urmând ca în data de 4 mai să se redeschidă și casieria teatrului.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.