Restricțiile continuă pe DN 68A, între Margina și Coșevița. Ce rute ocolituare...

Restricțiile continuă pe DN 68A, între Margina și Coșevița. Ce rute ocolituare sunt recomandate

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-612564417">

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a informat că firma Axela Construcții lucrează și sâmbătă pe sectorul de drum DN 68A, între Margina și Coșevița, în județul Timiș. Șoferii trebuie să fie atenți, pentru că se circulă în continuare cu restricții.

Potrivit DRDP Timișoara, au continuat și săptămâna aceasta lucrările pentru înlăturarea dalelor de beton degradate, tratarea tasărilor locale și reparații cu mixtură asfaltică. Alături de Axela, pe sectorul de drum lucrează și echipele Secției de Producție Lucrări Drumuri DRDP Timișoara și SDN Timișoara.

Pe sectoarele aflate în șantier sunt instituite restricții de viteză de 30 km/h. Șoferii trebuie să respecte semnificația indicatoarelor în zonele cu lucrări.

Pentru a evita ambuteiajele de pe sectoarele în lucru, șoferii sunt sfătuiți să utilizeze și ruta A1 Nod rutier Ilia – DN 7 Arad – Nădlac și A1 Nod rutier Simeria DN 66 – Hațeg – DN 68 Caransebeș – DN 6 Lugoj – A1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.