Mitropolitul Banatului în fața a mii de credincioși: ”Dumnezeu să-i întărească pe...

Mitropolitul Banatului în fața a mii de credincioși: ”Dumnezeu să-i întărească pe toți oamenii de știință care stau de veghe în laboratoarele lor pentru a aduce mângâiere lumii”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-570669525">

Timișorenii au venit cu miile să ia lumină de la catedrala mitropolitană după ce anul trecut ÎPS Ioan și soborul de preoți au oficiat slujba într-o piață goală.  ”Iată vin din îndepărtata Indie vești cât se poate de cutremurătoare – 400.000 de oameni într-o zi mușcați de acest veninos șarpe. În părțile noastre, lucrurile au început să se liniștească și să fim în noaptea asta împreună pentru că în urmă cu un an eram singur pe treptele acestei catedrale, dar știu că, cu sufletele, ați fost aici, lângă noi și lângă Hristos”, le-a spus ÎPS Ioan mitropolitul Banatului de pe treptele catedralei credincioșilor.

Mitropolitul nu a uitat să le amintească despre pandemia de coronovirus ”Dumnezeu să-i mângâie pe frații noștri care acum sunt în spitale, în suferințe sau pe cei de la casele lor. Dumnezeu să-i întărească și să le trimită raza mângâierii acolo unde  sunt. Dumnezeu să-i întărească și pe medici și pe tot personalul medical care în noaptea aceasta stă de strajă la căpătâiul maicii mele, a fraților mei, a fraților și părinților dumneavoastră. Doamne, îndură-te, mângâie-i și pe ei. Dumnezeu să-i întărească pe toți oamenii de știință care, de un an de zile, stau de veghe în laboratoarele lor pentru a aduce mângâiere lumii”.
Soborul de preoți nu a mai înconjurat Piața Victoriei, ci doar o singură dată catedrala, fiind urmați de credincioșii strânși în centrul Timișoarei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.