O firmă din Cluj-Napoca angajează peste 100 de specialiști IT care pot...

O firmă din Cluj-Napoca angajează peste 100 de specialiști IT care pot lucra de oriunde din țară

0
DISTRIBUIȚI

Compania 3Pillar Global va demara un amplu proces de recrutare, deschizând peste 100 de poziții disponibile pentru specialiști IT care vor putea lucra remote, full-time, de oriunde din țară.

Oricine are calificarea necesară și își dorește să lucreze în domeniul IT pentru o companie cu sediul în Cluj, o poate face de oriunde din țară. Dezvoltatorul de produse software 3Pillar Global, cu peste 1.800 de angajați la nivel global, este unul dintre puținii angajatori care au îmbrățișat regimul de telemuncă încă dinaintea contextului pandemiei.

3Pillar Global intenționează să rămână un pionier în ceea ce privește piața IT remote și în perioada post pandemică.

Deși nu intenționează să renunțe nici la birourile fizice din cele trei centre de dezvoltare din Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, 3Pillar se adresează profesioniștilor din întreaga țară cu oportunități de carieră și beneficii atractive și invitația de a adera la valorile și cultură echipei, dincolo de bariere geografice.

Munca remote a devenit o normă a zilelor noastre, în mod special în domeniul tech.


Acest lucru este privit de către marii jucători din industria dezvoltării software precum 3Pillar Global ca pe o oportunitate – un salt major înspre transformarea digitală care propulsează România și mai puternic pe harta IT globală.

„Modelul nostru organizațional agil și flexibil, viziunea noastră asupra culturii organizaționale în era post pandemică, dar și pachetul de compensație și beneficii competitiv la nivel național ne permit să accesăm acest hub de talente. Ne dorim să aducem în echipa noastră specialiști cu competențe cheie și o bună potrivire la nivel de valori și traiectorie de dezvoltare profesională, fără a fi limitați de bariere geografice. Atât procesele și infrastructură internă, cât și oferta cu care venim în întâmpinarea noilor colegi care ni se alătură în regim remote ne susțin poziționarea ca angajator dezirabil în România”, susține Diana Bocăneală, Senior Director Talent Management & Delivery Center Lead 3Pillar Global România.

Compania angajează oriunde în România programatori pe tehnologii precum .NET, Java, Front End, DevOps și iOS, ingineri QA și designeri UX pentru a susține dezvoltarea accelerată a business-ului și portofoliului de clienți în continuă expansiune, atât organică, cât și datorată achizițiilor recente ale companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.