Avantajele de a avea un grătar de grădină

Avantajele de a avea un grătar de grădină

0
DISTRIBUIȚI

Vremea bună vă invită să vă bucurați de grădină, de peisajul rural, cu familia și prietenii. Și cel mai bun mod de a pune toate acestea împreună este, fără îndoială, un grătar bun!

  1. Este scuza perfectă pentru întruniri cu multe persoane

După ce ați ales grătarul de grădină ideal, vă puteți aduna familia, prietenii și colegii de muncă și puteți crea un mediu total divers și primitor. Și dacă cunoștințele își aduc proprii lor prieteni, veți întâlni mai mulți oameni și vă veți lărgi cercul social. La urma urmei, nu știi niciodată când unul dintre cei invitați la tine la grătar nu va ajunge în viitor șeful sau angajatul tău. De asemenea, asigurați-vă că zilele de naștere și sărbătorile dvs. vor fi ținute minte de toți și veți fi invitați la alte evenimente similare pe care oaspeții dvs. mulțumiți le desfășoară. De fapt, cui nu îi place să se simtă gazdă pentru o zi și să primească toate felicitările?

  1. Vă permite să vă bucurați de natură, dar cu confortul unei bucătării

La revedere fumului enervant, stropilor fierbinți de ulei și alte obiceiuri curioase pe care le au anumite alimente atunci când sunt gătite în bucătăria noastră. În plus, curtea, grădina sau pădurea sunt un peisaj mai bun decât spectacolul de bârfe de la televizor, vântul este cel mai bun aer condiționat și este întotdeauna o bună oportunitate pentru noi și copiii noștri de a învăța despre natură și mediu în mod gratuit.

  1. Majoritatea produselor nu au nevoie de preparare

Doar așezați-le pe un grătar de gradina, aruncați o privire din când în când și lăsați căldura să-și facă treaba.


Între timp, puteți bea o bere și să vorbiți fără teamă că plita ceramică va arde ceva sau va apărea o problemă cu aragazul.

  1. Mâncare de calitate, cu un gust imbatabil

Nimeni nu are o scuză: grătarul poate găzdui atât fripturi de vită, cât și mâncăruri vegetariene, care pot fi folosite ca fel de mâncare principal sau ca garnitură. Cu toții abia așteptăm să ne gândim la ardei proaspeți, crocanți, roșii, cartofi sau ceapă, nu? Dar să nu uităm că putem găti cârnați, fripturi și burgeri vegetali.

În cazul cărnii și peștelui, căldura descompune grăsimea. Pe de o parte, se pierde mult din grăsime, făcând mâncarea mai ușoară și mai sănătoasă. Pe de altă parte, o împiedică să-și piardă aroma, deoarece grăsimile care rămân în centru, bine dizolvate, vor fi mult mai gustoase decât dacă am fi gătit mâncarea printr-un alt proces. Și, în funcție de gusturile noastre, putem găti direct sau indirect.

  1. Contribuie la menținerea unei vieți sănătoase

Atmosfera creată de un eveniment în care este implicat un grătar tinde să fie relaxată, plăcută și plină de râsete și voie bună. Este o terapie excelentă împotriva stresului. Dacă adăugăm că putem profita de aceasta pentru a pregăti mâncare sănătoasă – pentru că, în mod misterios, cu toții dorim să încercăm salată și legume dacă este vorba de carne și pește alături – și că vom fi în permanență în picioare și ne vom mișca, devine un eveniment care se potrivește perfect cu ideea unui stil de viață sănătos.

Grătar de grădină – oferte EMAG

  1. Trebuie să curățați mult mai puțin

Pentru că, să recunoaștem: curățarea bucătăriei după masă sau cină este o bătaie de cap. La un grătar mai puțin formal, oaspeților tăi s-ar putea să nu le displacă să bea berea direct din sticlă sau să mănânce fără o farfurie de porțelan și doar cu câteva șervețele. În plus, vor ști să nu vă murdărească grădina, așa că, dacă așezați strategic coșurile de gunoi, cel mai probabil nu va trebui să curățați prea mult. Și cu siguranță musafirii se vor oferi pentru a vă ajuta să faceți curat. De fapt, puținul pe care va trebui să-l faceți este să curățați grătarul, care este mult mai rapid și mai ușor