Programul Serviciului Înmatriculări din Timișoara, în continuare afectat de ancheta de corupție....

Programul Serviciului Înmatriculări din Timișoara, în continuare afectat de ancheta de corupție. Care este orarul în perioada următoare

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-39420661">

Prefectura Timiș anunță că programul de lucru cu publicul al Serviciului de Înmatriculări, pentru perioada următoare, va rămâne în intervalul orar 08:00 – 15:30.

Miercuri, 30 iunie, se vor prelua dosarele de înmatriculare pentru programările din data de 23 iunie, iar joi, 1 iulie, pentru programările din 24 iunie.

Se va păstra ora rezervării inițiale, iar pentru funcționarea în bune condiții solicitanții sunt rugați să se prezinte la ghișeu cu câteva minute înainte de ora rezervării.

Programările din intervalul orar 15:30 – 20:00 nu se anulează, solicitanții fiind rugați să se prezinte în intervalul orar 08:00 – 15:30.

Cererile de autorizații provizorii vor fi preluate conform programărilor la zi.

Programul de eliberare al documentelor este de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 15:00.

Vă reamintim că nouă agenți de poliție au fost arestați preventiv într-un dosar de luare de mită, pentru suplinirea lor fiind detașați la Timișoara agenți din alte județe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.