Sur Austru lansează al doilea album cu un concert mult așteptat de...

Sur Austru lansează al doilea album cu un concert mult așteptat de fani

0
DISTRIBUIȚI

Formația Sur Austru va susține un concert de lansare a albumului „Obârșie” la terasa Flex din Arad, eveniment care va avea loc vineri, 2 iulie, de la ora 19.30.

Trupa arădeană Sur Austru, născută din cenușa celor de la Negură Bunget a revenit în atenția melomanilor cu o continuare firească a albumului „Meteahna Timpurilor” (2019) cu un nou material discografic care poartă numele de „Obârșie”.


Discul a apărut la casa de discuri italiană Avantgarde Music în luna februarie sub formă digitală, CD și vinil și cuprinde șapte piese. Artwork-ul acestui material sonor a fost realizat de Vocisconnesse Illustration. Sur Austru este proiectul membrilor din ultima componență Negură Bunget și are la bază o tematica muzicală inspirată din natura și folclorul transilvănean. Albumul de debut Sur Austru, numit „Meteahna Timpurilor“, a apărut în data de 10 septembrie 2019 la Avantgarde Music și a beneficiat și de un turneu de lansare. Acumulând inspirație și emoție din estetică naturii, din trecut și din străvechi ritualuri, Sur Austru propune o călătorie atemporală prin peisajele mistice ale Transilvaniei iar piesele lor stârnesc simțurile ascultătorului pe multiple dimensiuni, alternând riff-uri agresive, armonii mistice și instrumente arhaice.

Formația a susținut în luna iunie a anului trecut un concert simfonic la Ștrandul Neptun din Arad, sub bagheta dirijorului Dorin Frandeș, iar zilele trecute trupa a avut un concert de lansare a acestui disc în Quantic din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.