Bețivi amendați pe malurile Begăi. Ce au mai găsit polițiștii locali care...

Bețivi amendați pe malurile Begăi. Ce au mai găsit polițiștii locali care patrulează acolo

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1306253537">

Polițiștii locali din Timișoara care patrulează cu bicicletele pe malurile Begăi, de la finalul lunii mai, au dat până acum 67 de amenzi.

Cele mai multe au fost pentru consumul de alcool în spațiul public, pe malurile Canalului Bega, dar au fost aplicate amenzi și pentru aruncarea de deșeuri pe spațiul verde, oprirea sau staționarea cu autovehicule pe spațiul verde, săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene ori tulburarea liniștii publice în intervalele orare în care acest lucru este interzis.

Reprezentanții Poliției Locale ne-au declarat că agenții sunt prezenți pe biciclete patrulând pe malurile Canalului Bega, atât dimineața cât și după-amiază, în două schimburi, de la ora 09.00 până la ora 23.00.

„Principalele aspecte vizate sunt depistarea celor care „abuzează” de decibeli, o dată cu încălzirea vremii crescând numărul teraselor și localurilor care deranjează liniștea publică, dar și pentru luarea măsurilor legale pe linie de ordine publică, protecția mediului sau pentru depistarea celor care deteriorează bunurile publice”, ne-au mai informat reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

2 COMENTARII

  1. Buna treaba… De la Ungaria incolo se bea alcool peste tot, inclusiv in mijloacele de transport in comun. La noi trebuie sa te ascunzi in boscheti… ca sa nu primesti amenda. O tara de toata jena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.