Scandal la aeroportul ”Traian Vuia” – inaugurarea terminalului de sosiri externe, anulată...

Scandal la aeroportul ”Traian Vuia” – inaugurarea terminalului de sosiri externe, anulată pentru că nu există autorizație PSI. Cine a demisionat acuzându-l pe director de minciună

0
DISTRIBUIȚI

Daniel Groza, fost jurnalist care a fost angajat, recent, la Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara ca și referent relații publice, a anunțat, astăzi, că a demisionat din funcție, acuzându-l pe directorul Daniel Grădinaru de minciună în scandalul inaugurării terminalului de sosiri externe. După ce aeroportul a anunțat, vineri, prin intermediul unui comunicat de presă, inaugurarea terminalului de sosiri externe, luni, în prezența ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, la scurt timp a fost transmisă o informare jurnaliștilor că evenimentul este anulat și că totul ar fi fost, de fapt, o eroare a echipei de comunicare de la aeroport.

”Consider că ați luat o decizie total incorectă (nedreaptă), transmițând reprezentanților mass-media un comunicat neadevărat în care ați învinovățit ”echipa de comunicare a Aeroportului Internațional Timișoara” , pentru o situație de incompetență crasă a unui alt departament, a altor persoane.  Așa cum bine știți, inaugurarea sau punerea în funcțiune a Terminalului Sosiri Externe de la Aeroportul Internațional Timișoara, programată în 12 iulie, a fost anulată pentru că nu aveați autorizarea necesară de la ISU”, a scris Groza în demisia sa pe care a făcut-o publică pe contul său de Facebook.


Acesta i-a transmis directorului că presei i-a fost transmisă data și ora pe care a aprobat-o.

”Lucrez în presă de 25 de ani, iar în toată această perioadă, am fost corect și m-am străduit să fac lucrurile bine. Atunci când am greșit mi-am asumat greșelile, însă niciodată nu îmi voi asuma incompetența altei/altor persoane și nu voi accepta să fiu vinovatul de serviciudintr-o instituție, oricare ar fi asta”, a scris Groza, a cărui demisie este valabilă începând de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.