SCM Timişoara aşteaptă susţinere pentru duelul din Ronaţ cu Baia Mare. „Leii”...

SCM Timişoara aşteaptă susţinere pentru duelul din Ronaţ cu Baia Mare. „Leii” l-au legitimat pe fratele mai mic al unui jucător cu vechime

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Rugby Timisoara – Oficial / Facebook

SCM Timişoara înfruntă mâine rivala CSM Ştiinţa Baia Mare pe arena „Gheorghe Răşcanu”. La meci sunt aşteptaţi şi spectatorii, în condiţiile impuse de protocolul actual. Altfel, bănăţenii au anunţat că l-au înregimentat pe fratele mai mic al lui Gabriel Conache – Alin Conache.

Alin Conache (19 ani) vine pe Bega de la CSS Gura Humorului şi joacă în linia de treisferturi, pe postul de mijlocaș la grămadă (nr.


9). Mezinul e văzut bine şi peste graniţă iar vara asta a fost în teste la clubul francez din Perpignan. Fratele mai mare, Gabriel, are 30 de ani şi se numără printre cei mai vechi componenţi ai clubului.

Altfel, mâine, „Leii” au meci acasă cu maramureşenii şi anunţă că intrarea se va face pe baza normelor medicale în vigoare (vaccin, test, dovada trecerii prin boală). Meciul face parte din runda a 5-a a Cupei României şi e programat în Ronaţ, de la ora 10.30. Săptămâna trecută SCM-ul s-a impus în aceeaşi competiţie la Cluj, scor 48-7 cu „U”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.