ACS Poli, la al doilea meci consecutiv „anulat” în Liga 3. Cum...

ACS Poli, la al doilea meci consecutiv „anulat” în Liga 3. Cum speră clubul să continue competiţia

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli trebuia să dispute azi jocul din etapa a 2-a a Ligii 3 cu Frontiera Curtici. Meciul trebuia să se joace iniţial în weekend, dar a fost amânat la cererea clubului. La fel ca duelul pe care timişorenii trebuiau să-l aibă în prima rundă, la Dudeştii Vechi, şi acest joc apare acum ca fiind „anulat” pe site-ul FRF. Conform regulamentului clubul aflat în insolvenţă ar trebui să fie exclus din competiţiile stagiunii 2021-22. Totuşi, conducerea mai speră la o „păsuire” via FIFA.

ACS Poli a rămas fără jucători din informaţiile noastre, până şi Cristian Daminuţă, unul dintre ultimii rămaşi la echipă, şi-a găsit angajament în Liga 4, la CSO Deta, conform Fotbal vest, iar la probleme se adaugă şi interdicţia FIFA la transferuri.


Societatea avea oricum zilele numărate, următorul termen la tribunal în dosarul privind falimentul (ori reorganizarea) pe 30 septembrie, în condiţiile în care nu era aprobat încă un plan de reorganizare. Rămâne de văzut însă care vor fi paşii următori. După ce nu s-a prezentat cu Pobeda Star Bîşnov în prima etapă a „C”-ului, din cauza lipsei de resurse financiare, aşa cum au şi informat, proiectul startat de autorităţi în 2012 a găsit „portiţa” să-şi amâne cu câteva zile jocul din weekend-ul trecut cu Frontiera, căci pe „Electrica” se desfăşura turneul de juniori al concitadinei – „Politehnica Centenar”.

Petre Muşat, administratorul special al clubului, nu a putut fi contactat, dar s-au transmis două mesaje scurte pe pagina de Facebook a celor de la ACS Poli:

„Clubul nostru are un litigiu pe rol faţă de FIFA, în privinţa soluţionării unei cereri trimise către forul mondial. Prin urmare, am informat Departamentul de Competiţii al FRF si partida de astăzi dintre Poli şi Frontiera Curtici nu se va disputa”

„Intenţia clubului nostru rămâne de a participa în acest sezon al Ligii a 3-a”

ACS Poli speră prin această „soluţie” să aibă parte de păsuire pentru a mai putea legitima jucători şi a continua Liga 3. Altfel, lipsa acitivităţii sportive ar cântări decisiv în soarta clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.