Cameră video montată în Timiș special pentru a supraveghea o rampă clandestină...

Cameră video montată în Timiș special pentru a supraveghea o rampă clandestină de gunoi

1
DISTRIBUIȚI

Mizerie de nedescris găsită de inspectorii Gărzii de Mediu în apropierea cimitirului din comuna Comloșu Mare.

Aceștia au verificat, zilele trecute, locația iar pe un teren viran se găseau abandonate diverse obiecte din plastic, anvelope, deșeuri rezultate din construcții și deșeuri textile. Aproape trei mii de metri pătrați erau acoperiți cu deșeuri.

„O parte a amplasamentului a fost salubrizată, iar pentru monitorizarea permanentă a zonei a fost montată o cameră video. În urma neconformităților constatate, comisarii Gărzii de Mediu Timiș au aplicat o amendă în valoare de 15.000 lei (n.r.


– primăriei din localitate), conform legislației specifice. Comisarii Gărzii de Mediu au dispus salubrizarea amplasamentului unde au fost identificate abandonările de deșeuri și predarea acestora către societăți autorizate”, au transmis, vineri, reprezentanții instituției.

În această perioadă, comisarii Gărzii Naționale de Mediu realizează controale tematice, referitoare la gestionarea deșeurilor municipale și a stării de salubrizare a localităților, precum și pentru verificarea respectării legislației de mediu din domeniul spațiilor verzi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.