In memoriam Adi Bărar, la mii de kilometri distanță: concert special în...

In memoriam Adi Bărar, la mii de kilometri distanță: concert special în Canada, cu foști membri ai formației Cargo

1
DISTRIBUIȚI
Foto. Facebook Adi Bărar

Manifestările dedicate memoriei lui Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo care a trecut în neființă în luna martie a acestui an, continuă și peste hotare, mai exact în Canada. La inițiativa timișoreanului Iotza Drăghici care trăiește în Canada, în luna noiembrie a acestui an, la Montreal va avea loc un eveniment special în memoria lui Adi Bărar.

„Dragi prieteni vă invit la Montreal la o seară în memoria lui Adi Barar. Este o acțiune inițiată de mine în colaborare cu Lucian-Mihai Purici cu participarea a trei foști membri Cargo care trăiesc pe continentul nord american, Raul Dudnic, Ramon Radosav și Joe Gaspar, și cu susținere din partea prietenilor mei montrealezi Emil Cătălin Ghioltan, Dan Oniță, Grigore Ureche, Cristian Sipos, Denis Zoran“, spune inițiatorul acestui proiect.

Pentru acuratețea informațiilor de mai sus, e bine să precizăm că Ramon Radosav și Raul Dudnic au fost membri ai formației Cargo.


Chiar dacă nu a făcut parte niciodată din componența formației Cargo, Joe (Zsolt) Gaspar (fostul membru al trupei timișorene Quo Vadis, care trăiește și el în Canada), a fost unul din invitații concertului „Convenția pentru Cargo“, care s-a desfășurat în 1995 la Sala Polivalentă din București.

„Se lucrează de luni de zile la proiectul ăsta, cu mari eforturi din partea artiștilor care fac naveta, unii și de la 700 kilometri, pentru a putea repeta împreună și vă asigur că va fi o seară decentă în care munca de 35 de ani de scenă a lui Adi Barar va fi pusă în evidență de membrii trupei de mai sus. Mulțumim de asemenea Moni Bărar pentru încurajări și mulțumim Adriana Delia Bărar pentru poza făcută de ea cu Adi pe care noi o folosim pe afiș și mulțumim membrilor trupei Cargo pentru susținere. Vă așteptăm pe 20 noiembrie la Montreal la Beaubois Theatre“, este mesajul organizatorului acestui eveniment.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.