Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara, după ce unui șofer i...

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara, după ce unui șofer i s-a făcut rău la volan

0
DISTRIBUIȚI

Grav accident de circulație astăzi, la intersecția dintre Calea Șagului și bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara. Șoferul unei mașini care circula pe Calea Șagului, pe direcția de ieșire din Timișoara, a pierdut controlul volanului și a acroșat o mașină care circula regulamentar. În continuare, autoturismul a ajuns pe trotuar, unde a accidentat doi pietoni care așteptau să treacă strada, și apoi a lovit mai multe mașini aflate în parcarea aflată după trotuar.

Din primele informații, șoferului care a provocat accidentul i s-ar fi făcut rău la volan.

UPDATE „Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a condus un autoturism pe Calea Șagului, dinspre strada 16 Decembrie, iar la intersecția cu bulevardul Liviu Rebreanu a pătruns pe contrasens, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani.


În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în doi pietoni, un bărbat și o femeie, ambii in vârstă de 68 de ani, care traversau regulamentar, iar ulterior autoturismul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu alte 4 autoturisme ce se aflau într-o parcare special amenajată. În urma impactului au rezultat trei victime, cei doi pietoni și conducătorul auto în vârstă de 59 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.