Amendă „bonus” pentru un timișean după ce i-a înjurat pe polițiștii care...

Amendă „bonus” pentru un timișean după ce i-a înjurat pe polițiștii care l-au sancționat pentru că a ținut petrecere acasă

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Un locuitor din satul Cebza nu a ținut cont de restricțiile cauzate de pandemia de coronavirus și a organizat, duminică, p petrecere la el acasă.

Polițiștii din Ciacova au aflat despre eveniment și s-au deplasat la fața locului în jurul orei 18:30. Au găsit acolo aproximativ 20 de persoane.

Întrucât nu erau respectate normele privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii i-au dat organizatorului o amendă în valoare de 3.000 lei. Totodată, acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare” la adresa oamenilor legii.

Duminică, în Timiș, în urma controalelor făcute de polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii, pompierii și reprezentanți ai ITM, au fost date în total 95 de amenzi, în valoare totală de 46.500 de lei.

Dintre acestea, 92 de sancțiuni, în valoare de 42.500 de lei, au fost aplicate pentru nepurtarea măștii sanitare, două sancțiuni, în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea și o amendă pentru  organizarea de activități în spațiul public/privat/închis, în valoare de 3.000 de lei.

Polițiștii reamintesc că purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun.

Totodată, este interzisă circulația persoanelor nevaccinate, în afara locuinței sau gospodăriei, între orele 22:00 – 05:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.