Erlend Krauser, fostul membru al formației Phoenix, a lansat un nou disc...

Erlend Krauser, fostul membru al formației Phoenix, a lansat un nou disc VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Erlend Krauser, fostul membru al legendarei trupei Phoenix, a lansat un nou album care poartă numele de „No Limits“, care conține zece piese înregistrate de către binecunoscutul chitarist care s-a născut în data de 19 iulie 1958 la Timișoara.

Muzicianul a părăsit țara noastră în 1977, clandestin, împreună cu membrii formației Phoenix, iar după ce a ajuns în Germania, împreună cu Josef Kappl, s-a alăturat formației Lake, colaborând în anii ‘80 cu nume ca Goombay Dance Band, Taco, Ricky Shane sau Roter Mund. Începând din anul 1992, Erlend Krauser a cântat alături de celebrul artist german James Last, până la decesul acestuia, în 2015.

În luna aprilie a anului 2018, Erlend Krauser a lansat și la Timișoara discul „Last Discoveries“, în cadrul unui eveniment desfășurat la Viniloteca.


Materialul a fost editat la sfârșitul anului 2017 în studioul său propriu din Hamburg. Fotografia de pe coperta albumului îi aparține fotografului timișorean Dragoslav Nedici și a fost făcută la Gărâna Wolf Blues Festival, unde Erlend Krauser a susținut un concert solistic. De-a lungul anilor, Erlend Krauser a lansat și o serie de videoclipuri inedite, care subliniază virtuozitatea binecunoscultului artist, unul dintre acestea find publicat pe pagina de Youtube a celor de la Kemper Amps Official.

„Sunt foarte bucuros să vă anunț că noul meu album a fost lansat. Discul conține 10 piese noi, toate compuse, aranjate și produse de mine. Pe site-ul meu oficial puteți asculta versiunile scurte ale tuturor celor 10 melodii. De asemenea, voi lansa o serie de video-uri în care voi cânta o selecție a melodiilor de pe noul album. De asemenea voi vorbi despre probleme de aranjament, compunere, producție și echipament. Voi face, de asemenea, mici demonstrații ale tehnicii și voi reda teme din album cu încetinitorul, astfel încât chitarisții să poată vedea/auzi cum cânt eu aceste teme“, spune artistul timișorean stabilit în Germania care mai are un frate mai mic, muzicianul Dixie Krauser, care a fugit și el în Germania în anul 1985.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.