Primăria Ghiroda vine cu idei de împodobire a brazilor eco

Primăria Ghiroda vine cu idei de împodobire a brazilor eco

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-329934514">

Ați răspuns provocării Primăriei Ghiroda de a participa la concursul de împodobit brazi? Reprezentanții instituției vă sar în ajutor cu idei, astfel că zilnic vor posta câte o sugestie care să se încadreze în tema „materiale reciclabile” pentru ca voi să veniți pregătiți cu cele mai frumoase decorațiuni la acțiunea de împodobit.

Iată câteva exemple de decorațiuni confecționate din materiale pe care cu siguranță le veți găsi și la voi în casă: hârtie și carton. Pentru a lucra cu acestea nu aveți nevoie de multe instrumente: vă sunt de ajuns o foarfecă, sfoară sau ață și culori, pentru a le înfrumuseța după bunul plac. Puteți crea brăduți precum cei din imagini pe care să îi agățați cu o sfoară sau să îi pictați într-o nuanță de verde. Dintr-un tub de carton puteți confecționa un glob sau propriul vostru șirag de „lumini” decorative, desenate în diferite culori. O coală de hârtie poate fi transformată într-un îngeraș pe care îl puteți agăța de brad. Puneți-vă creativitatea la încercare și mergeți să transformați brăduțul cartierului în care locuiți în cel mai frumos brad de Crăciun!

V-ați  gândit vreodată că un pahar de plastic sau o sticlă de suc  se poate transforma într-un glob colorat sau un fulg de zăpadă gigant?

Încercați să tăiați un pahar de plastic, fâșii – fâșii pentru a imita țurțurii de gheață. Este doar un pont, sigur aveți și alte idei mai năstrușnice.

Puteți să urmăriți evenimentul online: https://fb.me/e/109OIQFYl

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.