Doliu în lumea muzicii populare din Banat. S-a stins, la doar 48...

Doliu în lumea muzicii populare din Banat. S-a stins, la doar 48 de ani, un mare instrumentist

0
DISTRIBUIȚI

Cunoscuta interpretă de muzică populară Ramona Vița a anunțat, cu mare regret, trecerea prematură în neființă a unui colaborator apropiat.

Costel Florea „Pițigoi”, un mare saxofonist al Banatului, a încetat din viață, sâmbătă, la doar 48 de ani.

„Dragi colegi de cântec și lume bună, cu nemărginită durere și profund regret vă anunțăm că bunul și neprețuitul nostru Costel Pițigoi a încetat din viață. Fie ca Dumnezeu să îl primească în împărăția lui! Cu scuzele de rigoare, mai multe nu putem spune. Nu numai cuvintele, dar până și gândurile ne sunt inundate în lacrimi. Odihnă veșnică, iubit prieten și coleg! Vei rămâne veșnic viu în sufletele noastre! Sincere condoleanțe tuturor acelora care l-au apreciat și iubit cu adevărat. Nu știu cum va fi de acum înainte fără tine, când doina ta dulce nu se va mai auzi”, a transmis Ramona Vița pe pagina sa de Facebook.

Drama familiei este cu atât mai mare cu cât, în urmă cu opt luni, a murit și nepotul instrumentistului, fiul surorii sale, într-un accident de circulație.

„Azi bat doar clopotele, inima lui Costel Florea (Pițigoi) s-a oprit, fluierul și saxofonul lui nu vor mai scoate acele sunete extraordinare.


Suntem alături de soția lui și cei doi fii la pierderea prematură a unui OM de o calitate umană dumnezeiască. Pe scaunul tău de la Orchestra ,,Virtuozii Semenicului” vor sta mereu doar doinele, jocurile de doi, ardelenele și sufletul tău frumos de bun coleg și de mare ,,bănățean”. Azi ai plecat în ceruri la îngeri, care te vor aprecia mai mult decât noi pământenii”, a transmis  prof. Ioan Benga, managerul Centrului Județean de Cultură din Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.