Prim-vicepreședintele PSD Timiș, Adrian Cionca: „Când pentru cei care poate trăindu-și ultimele...

Prim-vicepreședintele PSD Timiș, Adrian Cionca: „Când pentru cei care poate trăindu-și ultimele clipe de viață, căldura ar însemna un lux, nu poți să nu te întrebi, oare cum a ajuns Timișoara în acest context?”

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2009433857">

Prim-vicepreședintele PSD Timiș, omul de afaceri Adrian Cionca, se întreabă retoric dacă în Timișoara căldura a ajuns să fie un lux.

„Ca om de afaceri înțeleg multe, foarte multe, tolerez, încerc să rezolv conflicte, negociez și lista poate continua! În ultima perioadă, am evitat să mai scriu cu referire la primarul Fritz și multele neajunsuri ale administrației sale, dar azi afirm: AJUNGE! Când am aflat că nici măcar spitalul de oncologie nu are căldură, m-am gândit, până aici: STOP! De ce? Când auzi că are cineva cancer, te gândeșți că îți pare rău, dar când cineva apropiat are, lucrurile se schimbă radical!”, a transmis Adrian Cionca.

Liderul social-democrat este cu atât mai afectat de situația bolnavilor de la oncologie care îndură frigul în saloane, cu cât o persoană foarte apropiată lui a fost pacientă acolo.

„Nu voi uita niciodată clipele petrecute în spitalul de oncologie din Timișoara alături de mătușa mea, care își trăia ultimele clipe… un spital și așa „rece” de multă suferință, gânduri și durerea din inima celor care își trăiesc ultimele clipe de viață și a celor care fac parte din familie… Puține sunt locurile unde durerea se simte mai intens ca în spitalul de oncologie… unde majoritatea oamenilor se gândesc: oare mai ajung ziua de mâine? Iar când durerea apăsătoare devine insuportabilă, moartea poate deveni eliberatoare…

Atunci, ne întrebam, chiar acolo, nici măcar de căldură să nu beneficieze cetățenii Timișoarei? Chiar așa am ajuns? Acolo unde oricum nu a mai fost renovat de ani de zile nimic…, acolo unde holurile arată deplorabil, unde casa scării îți dă impresia că ai intrat într-un loc părăsit… nici măcar căldură? Când pentru cei care sunt apăsăți de felurite dureri, poate trăindu-și ultimele clipe de viață, căldura ar însemna un lux, nu poți să nu te întrebi, oare cum a ajuns Timișoara în acest context? Între timp, domnul primar, se pare că scrie scrisori… către Bucureșți… Timișoara, încotro?”, se întreabă Adrian Cionca.

1 COMENTARIU

  1. Putina demagogie marca Cionca(psd). Stiti prea bine ca societatile de termoficare supravietuiesc doar cu ajutor de la guvern, costurile fiind enorme, iar actualul guvern isi bate joc de tot ce este primarie non USL, da? Ma asteptam sa lasati manevrele astea pentru ultimul an de mandat al administratiei fritz

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.