S-a deschis centrul de evaluare a pacienților cu COVID de la Spitalul...

S-a deschis centrul de evaluare a pacienților cu COVID de la Spitalul Județean din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii infectați cu COVID-19 pot fi evaluați și la Spitalul Județean. Centrul de evaluare din cadrul unității sanitare, al optulea din județ, a devenit luni operațional.


Acesta funcționează în zona ambulatoriului, iar programul este de luni până vineri între orele 13:00 și 17:00.

„Centrul va oferi pacienților pachetele complete de îngrijiri anunțate de Ministerul Sănătății, fie că vorbim de medicația anti-COVID, fie că vorbim de tot spectrul de analize, fie că vorbim de imagistică, CT sau radiografie, astfel încât pacienții să poată fi evaluați atent, să poată primi tratamentul potrivit și să se recupereze cât mai bine”, a declarat la Radio Timișoara managerul Spitalului Județean, Raul Pătrașcu.

În Timișoara sunt deschise patru centre de evaluare a pacienților infectați cu coronavirus, care sunt declarați oficial, deci apar în platforma Coronaforms.

Este vorba despre persoanele care au fost confirmate cu COVID în urma unui test PCR sau a unui test rapid efectuat la medicul de familie, în centrele de permanență sau la clinici ori spitale.

Pe lângă Spitalul Județean, mai sunt centre de evaluare la Spitalele CFR și Victor Babeș, precum și la spitalul modular de pe Stadionul CFR din Timișoara.

În județ mai sunt deschise încă patru astfel de centre: la Spitalul Municipal din Lugoj și la spitalele din Jimbolia, Deta și Sânnicolau Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.