Absolvent de Geografie, pus de USR să conducă transportul metropolitan din zona...

Absolvent de Geografie, pus de USR să conducă transportul metropolitan din zona Timișoara UPDATE 1 Locuri de muncă fără nicio legătură cu domeniul

9
DISTRIBUIȚI

Flavius Sebastian Ignea i-a luat locul la conducerea Societății Metropolitane de Transport din Timișoara (SMTT). Numirea sa în funcția de director general a fost posibilă datorită viceprimarului Ruben Lațcău de la USR, care a semnat documentul.

Flavius Sebastian Ignea are 32 de ani și a învățat la Grup Şcolar de Industrie Alimentară Timişoara, apoi a studiat Geografia la Universitatea de Vest din Timișoara.

În perioada 2012 – 2014 a făcut masteratul de Planificare și Dezvoltarea Durabilă a Teritoriului la Universitatea de Vest din Timișoara. În perioada 2014-2015, acesta a lucrat la Planul de Mobilitate Urbană pentru Polii de Creștere Timișoara și Cluj.

Acesta a fost angajat la SMTT la începutul lunii noiembrie a anului trecut, pe postul de funcționar administrativ.

Ignea a declarat pentru PRESSALERT.ro că „îmbunătățirea frecvenței circulației mijloacelor de transport în comun din Timișoara și zona deservită de A.D.I. S.M.T.T. este una din priorități, dar și creșterea gradului de confort din mijloacele de transport în comun.


Ca o noutate, în perioada următoare dorim extinderea transportului naval pe Canalul Bega și revenirea la situația din anul 1988, atunci când pus pe uscat ecluza de la Sânmihaiu Român: pe de o parte vom introduce curse de la Timișoara la Sânmihaiu Român, iar pe de altă parte vom încerca să ajungem, așa cum se făcea odată, până la Otelec. Odată cu punerea în circulație a noilor tramvaie și după sosirea și introducerea autobuzelor electrice, fața sistemului de transport public din Timișoara se va schimba substanțial. Nu trebuie uitate nici lucrările la linia cale de pe Calea Bogdăneștilor și bulevardul Cetății”.

UPDATE 1 Ignea a avut un parcurs profesional extrem de interesant conform celor de la opiniatimisoarei.ro. Acesta figurează, în Revisal, ca angajat din anul 2014, când a lucrat ca muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor la AEM, apoi ca geograf la o companie privată, timp în care a făcut cartografierea în sistem GIS a infrastructurii de transport public. A fost apoi și sef de grupă în departamentul de expediții marfă al unui depozit de supermarketuri. De asemenea, în 2019, a ocupat o funcție de dispecer la o companie multinațională din Timișoara. Ignea a fost angajat la SMTT în urmă cu aproape șase luni.

9 COMENTARII

 1. Și care e supărarea ? Sfinția Sa cu teologia era mai potrivit ? Sau Cutărescu cu Agronomia cum era ? Sau cu orice alte studii in afara de transportatori , deci cu Dumnezeu înainte .Și cu geografia e bine ca așa poate învață șoferii traseele sa nu le mai încurce . Doamne da !

 2. Suntem condusi de niste maimute cu profile pe facebook,votate de alte maimute cu profile de facebook.Tinerii din mediul online,viitorul tarii este!

 3. Ăștia ne sobotează orașul cu fiecare mișcare. Incompetență, nulități, zerouri barate au pus peste tot. Vă dați seama ce notă mică a avut de a ajuns la liceul acela.

 4. Bravo lui! E un băiat deștept, și am avut note foarte bune, la liceul ,,acela’’, am fost colegi, și la vremea aceea era un liceu bine cotat, printre primele nu se intra cu media sub 8 la profilul nostru. Acum ce sa ales de liceu, e din cauza tinerilor de acum.

 5. Vai si amar ! Un liceu de 2 bani , cel mai slab din Timisoara ! Sa le fie rusine celor care l-au numit si lui , in primul rând , încă un exemplu de “așa , NU “. Cât va mai dura pana țara asta o sa înțeleagă ca fără oameni bine pregătiți , cu bun simt , competenti , nu putem evolua . Între noi si occident e un decalaj deja de 50 de ani , si dacă Occidentul merge cu spatele tot nu ii vom ajunge . Din cauza noastră , a tuturor , țara noastră nu are nicio șansa , pentru ca permitem ca astfel de nulitati sa fie la conducere !

 6. Pai si cine ati vrea sa faca treaba? Bucurati-va ca mai vrea cineva sa se bage in mocirlele de firme de stat si in tot ce e munca la stat, ca trebuie sa ai stomac gros sa suporti ce-i acolo. Faceti voi, aia care comentati ca nu e calificat. Sau gasiti oameni calificati care mai sunt in tara… Si care sunt dispusi sa aiba de-a face cu toate lighioanele din munca la stat.

  • Se pot găsi oameni competenți, nu asta e problema. Problema e că numirile se fac politic și nu pe criterii de competentă. Usr a mințit că ei vor schimba metehnele vechilor partide și acum uite ce fac, nu numai că fac numiri pe criterii de partid dar pun incompetenți peste tot, mai rău decât ciuma roșie și frigurile galbene. Usr-iștii sunt aerieni, uitați-vă individual la ei, pe nicăieri, în plop și plopu-n aer și noi cu ei. Pe banii noștri, ne vor distruge dacă nu ne scapă nimeni de ei.

 7. „Sfintia Sa” are trei facultati …. si nu cred ca si doreste de loc sa fie numit asa, prima fiind cu profil tehnic .
  Nu cred ca a fost deloc o alegere buna si cred ca va fi un mare regres semnat tot de noua conducere a minunatului nostru oras

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.