Zeci de constructori amendați în acest an la Timișoara din cauza prafului...

Zeci de constructori amendați în acest an la Timișoara din cauza prafului produs de șantiere. Ce măsuri a mai luat primăria

0
DISTRIBUIȚI

Praful de pe străzile Timișoarei este una dintre problemele care nemulțumesc o mare parte a populației, iar șantierele sunt principala sursă a acestei poluări.

„Una din sursele majore de praf în Timișoara sunt șantierele. Indiferent dacă sunt private sau ale Primăriei. Șantierul nu este o scuză pentru nerespectarea curățeniei și împrăștierea în oraș de noroi de pe roțile mașinilor care părăsesc aceste incinte.


În ultimele săptămâni, echipele de la salubrizare împreună cu Penitenciarul au ras tone de noroi și praf de pe străzile orașului. Nu mai acceptăm indiferența față de spațiul și sănătatea publică. Suntem la fel de intransigenți și în privința șantierelor private, dar și a firmelor care lucrează la investiții ale Primăriei”, a transmis primarul Dominic Fritz.

Conform municipalității, Poliția Locală Timișoara a amendat doar anul acesta aproape 40 de constructori cu circa 125.000 de lei pentru nerespectarea normelor de curățenie publică, iar controalele vor continua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.