Ghid – cum să alegi o cuvertură pentru pat

Ghid – cum să alegi o cuvertură pentru pat

0
DISTRIBUIȚI

Ne petrecem aproximativ o treime din viață dormind, așa că este logic să investim în lenjerii de pat care să ne țină călduroși și confortabili, pentru a ne asigura că nopțile nedormite sunt reduse la minimum. Astăzi vom vorbi despre cuverturi pat.

O cuvertură pat este o pătură ușoară creată în special pentru decorarea patului, dar funcționează și pentru încălzire. O cuvertură pat este grozavă pentru anotimpurile mai calde, deoarece este sunt la fel de grea ca și o pilotă și are o cantitate mică de umplutură pentru un plus de confort. Dacă ești în căutarea unei opțiuni de lenjerii de pat confortabile pentru lunile calde de vară, cuvertura pat poate fi soluția perfectă.

La fel ca în cazul tuturor cuverturilor standard, există multe dimensiuni diferite de cuvertură pat din care să alegi.

Ele pot fi, de asemenea, folosite pe tot parcursul anului ca suprafață decorativă pentru pat, pentru plapumă sau setul de pilote.

Pe măsură ce cuverturile câștigă popularitate, aceste tipuri de pături devin disponibile în toate modelele, culorile și imprimeurile pentru a satisface orice preferință.

Ele pot avea, de asemenea, mai multe stiluri diferite de fitinguri. Unele sunt largi ca o pătură tradițională și curg liber pe lângă pat, în timp ce altele sunt fixate pentru a fi strânse în jurul saltelei. O cuvertură mai potrivită oferă un aspect mai finisat și este în principal pentru decorare. De asemenea, poate fi mai dificil să faci patul, așa că folosește acest tip de lenjerie de pat pentru o cameră de oaspeți sau o casă de oaspeți.

Adesea, cuverturile sunt reversibile și servesc ca o piesă versatilă care îți permite să schimbi aspectul camerei în funcție de sezon sau doar pentru distracție.


Utilizează una dintre dimensiunile mai mici de cuvertură pat ca pătură perfectă pentru orice cameră.

Calitățile generale ale unei cuverturi

Un cuvertură pat este o pătură de pat subțire, pre-umplută, care este menită să acopere doar suprafața patului și părțile laterale. Spre deosebire de o pătură sau o pilotă standard, cuvertura este mică și nu ar trebui să ajungă până la podea. Cuvertura pat devine o opțiune favorabilă pentru persoanele care doresc un aspect de dormitor modern și sofisticat. Sunt subțiri, dar elegante, servind drept pânza perfectă pentru orice decor de dormitor. Mulți oameni vor include o cuvertură peste așternutul lor existent, permițându-i să fie o pătură decorativă sau topper. Adăugarea unei cuverturi este tușa finală perfectă pentru un aspect de lenjerie de pat stratificată.

Cu toate acestea, principalul dezavantaj al unei cuverturi de pat este că nu sunt la fel de călduroase ca alte opțiuni de lenjerii de pat. Acestea tind să fie prea subțiri pentru a fi singurul așternut și ar trebui să fie asociate cu pături sau cearșafuri pentru un plus de confort. Cu toate acestea, în sezonul mai cald în care ai nevoie doar de căldură moderată noaptea, un cuvertură pat poate funcționa ca așternut principal pentru camera ta. Dacă ești în căutarea unei opțiuni de lenjerii de pat care se concentrează pe stil și mai puțin pe căldură, cuvertura pat este așternutul perfect pentru tine. Aceste opțiuni de lenjerie de pat sunt atât decorative, cât și funcționale, oferind un aspect modern în orice cameră a casei tale.

Fabricare

Cuverturile pot fi comparate cu o serie de tipuri diferite de lenjerii de pat. Cu toate acestea, datorită designului și calităților lor unice, acestea sunt într-o categorie unică. Acest tip de lenjerie de pat versatilă poate fi realizată dintr-un număr de țesături diferite, inclusiv poliester, bumbac sau jacquard țesut. Cuverturile vin, de asemenea, într-o gamă largă de stiluri pentru a se potrivi oricărui tip de preferință de decor. Poți alege un cuvertură imprimată, colorată pentru a adăuga un plus de culoare, sau un design solid și modern pentru o senzație minimalistă și clasică. De la floral , la animal print și tot ce există între ele, cuverturile pot fi opțiunea de așternut perfectă pentru orice casă.