PNL Timiș, contraatac la Dominic Fritz „cel cunoscut drept primarul Zero Proiecte”

PNL Timiș, contraatac la Dominic Fritz „cel cunoscut drept primarul Zero Proiecte”

6
DISTRIBUIȚI

PNL Timiș a reacționat, aseară, printr-un comunicat de presă la atacul primarului Dominic Fritz care, ieri, a avertizat că viceprimarul Cosmin Tabără ar putea rămâne fără atribuții dacă nu va vota proiectele propuse de administrația sa.


Liberalii au anunțat că Tabără ”va continua să voteze în Consiliul Local Timișoara în interesul comunității timișorene, nu la comanda USR”. 

”Tocmai fiindcă primarul usr-ist și viceprimarul usr-ist al municipiului Timișoara dau dovadă repetată de incoerență administrativă și lipsă de viziune, îl susținem pe Cosmin Tabără să rămână reperul de normalitate într-o instituție împinsă în haos. Amenințarea cu posibila retragere a unor atribuții ale viceprimarului Tabără este oglinda nivelului infim de înțelegere și a imaturității nu doar administrative a lui Dominic Fritz”, susțin liberalii.

PNL a a anunțat că ”știm că USR încă se acomodează cu ideea că nu stăpânește adevărul absolut, de aceea îi tratăm cu blândețe și avem răbdare. Din păcate pentru ei, timișorenii nu mai au răbdare și vor rezultate”. Liberalii au lansat un atac la adresa viceprimarului USR, Ruben Lațcău, care ” contorizează pe bandă rulantă amenzi, vizite DNA și din partea Poliției Economice. În acest context, cel mai înțelept pentru orașul Timișoara ar fi ca primarul Dominic Fritz, cel cunoscut drept primarul Zero Proiecte, să intervină cât mai puțin și să lase oamenii care știu administrație publică să își facă treaba în Primărie”.

6 COMENTARII

  1. cu domiciliul lui fritz, de la data canditaturii, ce se mai aude? s-a fâsâit complet? tin minte ca atunci prefectul userist si-a bagat ceva in sesizarea aia si l-a scos basma curata, dar acum e altu

    • Înseamnă că prefectul Usr-ist a încălcat legea! Pe acest prefect îl protejează pressalert, care nu publică comentariile critice la adresa lui !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.