Razie printre taximetriștii din Timișoara. 78 de persoane verificate, 77 de sancțiuni...

Razie printre taximetriștii din Timișoara. 78 de persoane verificate, 77 de sancțiuni aplicate

3
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara și cei ai Secției 2 Urbane, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român și lucratori din cadrul Direcției Poliției Locale Timișoara, au organizat ieri, între orele 15:00 și 21:00, pe bulevardul Michelangelo și în zona stadionului „Dan Păltinișanu”, o acțiune care a avut drept scop verificarea stării tehnice a autovehiculelor care efectuează transport de persoane în regim de taxi.

Polițiștii au legitimat 78 de persoane și au controlat 75 de autovehicule.

„În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.317 lei, dintre care 71 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere conform OUG 195/2002 lei.


Au fost retrase 24 de certificate de înmatriculare și reținute, în vederea suspendării, 5 permise de conducere. De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier. Totodată, din totalul sancțiunilor, patru au fost aplicate conform Legii 38/2003, privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere și două conform HCL 101/2009, privind aprobarea Regulamentului pentru organizarea şi executarea serviciului public de transport persoane în regim de taxi pe teritoriul Municipiului Timişoara”, a transmis IPJ Timiș.

3 COMENTARII

  1. nu fac nicio dezbatere cu jurnalisti locali ADEVARATI (nu slugoi amatori) pe acest subiect de siguranta ordinii publice, ori CORUPTIE din RAR. Sau din Primaria Giroc.
    TVR LOCAL, aidoma Radio Timisoara, FAC DOAR SLUJ PUTERII, exact ca televiziunile LUI PUTIN. Pe BANII NOSTRI, ambele fiind finantate din Taxa Radio Tv.
    Asteptam DEMISIILE sefilor RADIO +TVR Timisoara, ptr slabele performante profesionale. Chiar DEZINFORMARE, prin omisiune repetata la dezbateri REALE, (nu de manipulare publică) pe subiectele de actualitate locala.
    Asteptam DEMISIA ambelor conduceri locale platite gras din banul public

  2. Acelasi lucru se poate aplica si celor de la Uber?.. s.a.m.d.. sau acolo va uitati pe aplicatie..si considerati ca masina este OK..tehnic..si actele sunt suuuper ok..etc..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.