Porție de swing austriac la Timișoara: concert cu Marina and The Kats,...

Porție de swing austriac la Timișoara: concert cu Marina and The Kats, în cadrul celei de-a doua editii a seriei de evenimente District Sonor

1
DISTRIBUIȚI

Formația austriacă Marina and the Kats va susține un concert extraordinar la Timișoara, duminică, 24 iulie , în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului District Sonor. Evenimentul va începe la ora 15, iar concertul va avea loc de la ora 21 la Gatsby Social Club. Accesul celor până la vârsta de 14 ani este gratuit cu condiția să fie însoțiți de un adult, posesor de bilet valid. Accesul persoanelor cu dizabilități la eveniment este gratuit.

Trupa austriacă a sărbătorit un debut strălucit cu „Small” (2015). Pentru cele două melodii „Small” și „Dirty” au primit premiul pentru compozitie in 2016 de la Asociația Austriacă a Compozitorilor. A urmat albumul „Wild” în 2016, iar trupa a susținit concerte în Israel (Hot Jazz Israel Tour) în Rusia (Jazz at Hermitage Garden), Germania (Jazztage Ingolstadt, Jazztage Dresden etc.), Franța (Jazz aux Sources), Spania (Festival International de Tarragona, Feira Modernista Sada).


), Austria (Jazzfestival Saalfelden, Konzerthaus, Jazzfest Wien, Musikverein), Elveția (Musikfestwochen Winterthur, Jazzfestival Ascona), Tunisia (Jazz a Chartage Tunis) și SUA (Jazz Summer Fest din San Jose). Formația abordează muzica swing ți este alcătuită din Marina Zettl , Thomas Mauerhofer, Peter Schönbauer și Harald Baumgartner .

Evenimentul District Sonor va debuta la ora 15 și se desfășoară sub sigla The Truth is Boring. Prima ediție a acestei serii de evenimente a avut loc duminica trecută la Timișoara și i-a avut ca invitați pe Cargo si Burning Table. Brand-ul de evenimente District Sonor a fost creat de membrii fondatori Szikszai Marius (booking agent, artist manager și antreprenor) și Szikszai Minola (artist, compozitor, Royal Unknown Artist) din dorința de a ieși din cotidian, din standardele deja cunoscute și formele de entertainment epuizate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.