Timișorenii pot învăța cum să salveze o viață, în Piața Victoriei

Timișorenii pot învăța cum să salveze o viață, în Piața Victoriei

0
DISTRIBUIȚI

ISU Timiș a anunțat că, în perioada 1 – 3 august, Centrul Mobil de Instruire a Populației pentru Răspuns la Situații de Urgență și Caravana SMURD „Fii pregătit” vor putea fi vizitate în Piața Operei din Timișoara, între orele 09:00 – 13:00 și 17:00 – 21:00.

„Dacă ai un pic de timp liber în aceste zile, investește-l în ceva util care îți poate salva viața și bunurile, sau te poate învăța cum să salvezi altor persoane viața.


Ia-ți familia și/sau gașca de prieteni și vino să ne vizitezi în cele două centre de pregătire unde, pe de-o parte poți învăța cum să reacționezi în cazul producerii unui incendiu în locuință și/sau în gospodărie sau în cazul unor alte situații de urgență, iar pe de altă parte poți învăța cu să acorzi primul ajutor în caz de stop cardio-respirator la adult/copil/nou-născut, cum să recunoști și să intervii în cazul obstrucției căilor aeriene superioare și alte tehnici și manevre de prim ajutor în diverse situații de urgență. Personalul nostru este pregătit să-ți acorde timp și să-ți răspundă la toate întrebările tale, sau ale copilului tău, legate de situațiile de urgență”, a transmis ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.