Patru terase din centrul Timișoarei, care funcționau ilegal, demolate de primărie

Patru terase din centrul Timișoarei, care funcționau ilegal, demolate de primărie

4
DISTRIBUIȚI

Patru terase din centrul Timișoarei, care funcționau ilegal, au fost desființate, în această dimineață, într-o acțiune a municipalității.

”Avem câteva zeci de terase în zona centrală a Timișoarei.


Toate, cu excepția a patru dintre ele, sunt autorizate și plătesc pentru spațiul public pe care îl folosesc pentru afacerea lor. În această dimineață am trecut la desființarea celor patru care sfidează comunitatea: două sunt în Piața Victoriei, una în Libertății și una în Unirii. După luni de somații și amenzi repetate să intre în legalitate pe care le-au ignorat am luat măsura de a elibera noi domeniul public. Toate cheltuielile de desființare, transport și depozitare vor fi recuperate de la proprietari”, a anunțat primarul Dominic Fritz.
Primarul a susținut că ”legea e aceeași pentru toți și voi continua lupta pentru respectarea patrimoniului Timișoarei. Timișorenii vor un centru viu, dar s-au săturat de nesimțire”.

4 COMENTARII

  1. „Timișorenii vor un centru viu, dar s-au săturat de nesimțire”, a transmis Dominic Fritz” Eu as spune ca Timisorenii vor un oras cu caldura,apa calda,un oras curat nu o halda de gunoi,un oras in dezvoltare nu laude si glorie pe ce au facut alti,un transport in comun civilizat,trotuare,sosele reparate,parcurii nu jungle de ambrozii! O primarie si un primar care sa actioneze in interesul orasului si a locuitorilor,nu numai in interese personale.Ca se pare ca cele mai arzatoare probleme ale primarului sant terasele astea,strandurile etc de unde nu vine „DREPTURILE DE PRIMAR”

    • LILIANA AI PERFECTA DREPTATE DE CAND USR UL ESTE LA „BUTOANE” SE MISCA TOTUL IN TIMISOARA.AU DISPARUT PORUMBEI DIN PIATA OPEREI, SA DESFINTAT GRADINA ZOOLOGICA,SA DESFINTAT CURATENIA SI RIDICAREA GUNOIULUI IN ORAS,SAU DESFINTAT JARDINIERELE CU FLORII,SA DESFINTAT INCALZIREA SI APA CALDA IN SPITALE,SCOLII,GRADINITE SI LOCUINTE. CE MISCARE MAI DORITI TIMISORENILOR. NU AM MISCAT DESTULE DEJA ???

  2. Pt. Autorizatia de functionare, o firma din Unirii, „lupta” din februarie si, inca nimic! Promisiuni de la o luna la alta! Oamenii, nu pot instala o terasa de 6 luni din cauza indolentei Administratiei Fritzi! Neluand in seama exterminarea constienta a animalelor (caini, pisici, pasari) prin infometare si, distrugerea spatiilor inflorite ale oasului! Promisiuni si proiecte pt. 10 ani inainte! Sper ca locuitori
    lor sa le vina mintea si, sa-l trimita inapoi la Gospel, poate face treaba mai buna…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.