Patru traficanți de droguri, reținuți. Au îngropat kilograme de heroină în curtea...

Patru traficanți de droguri, reținuți. Au îngropat kilograme de heroină în curtea unei case

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1806414645">

Patru traficanți de droguri din București au fost reținuți pentru 24 de ore. Au îngropat în pământ 2 kilograme de heroină și sute de comprimate cu substanțe psihoactive.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii DIICOT, au făcut joi opt percheziții domiciliare, în București, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Înainte de percheziții, au fost prinse în flagrant delict, în Sectorul 5, două persoane care transportau, într-un autoturism, aproximativ 100 de grame de heroină și 6.000 de euro, informează IGPR.

Continuând verificările, polițiștii au descoperit, îngropate în pământ, în aceeași zonă, 2 kilograme de heroină, 864 de comprimate cu substanțe psihoactive, care ar fi fost ascunse de persoanele bănuite în urmă cu câteva zile.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 5 grame de heroină, 21 de comprimate cu substanțe psihoactive, 800 de lei și 150 de euro, despre care există date că provin din traficul de droguri, un card bancar, diferite înscrisuri cu valoare probatorie, trei telefoane mobile și trei cartele sim.

Persoanele bănuite au fost conduse la sediul DIICOT, patru persoane fiind reținute, pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de mare risc.

Vineri a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.