Roxana Iliescu anunță primul eșec major al administrației Fritz în programul de...

Roxana Iliescu anunță primul eșec major al administrației Fritz în programul de investiții pentru Colterm : ”Dosarul a fost respins din cauza depunerii unei documentații incomplete”

5
DISTRIBUIȚI
Consilierul local Roxana Iliescu a anunțat, astăzi că marele program de investiții , anunțat de administrația Fritz pentru Colterm ” în vederea dezvoltării și diversificării capacităților de producție a energiei electrice și termice a început cu un mare eșec!”.
A fost respins proiectul “Instalație de producere a hidrogenului la CET Sud Timișoara”, depus de SC Energyprod Sunny SRL, al cărui asociat unic este Colterm SA,  în cadrul PNRR Pilonul 1 Tranziția verde submăsura 2.2 Sprijinirea investițiilor în construirea capacității pentru producția de hidrogen verde în instalații de electroliză
”Proiectul prevedea atragerea a 20.224.626,60 lei în vederea punerii în funcțiune a unei instalații de electroliză pentru obținerea de hidrogen verde la CET Sud Timișoara, respectiv a unui combustibil regenerabil.


Implementarea acestui proiect avea obiectiv înlocuirea treptată a gazului. Mai mult decât atât, “funcționarea pe H2 ar elimina obligația achiziției de Certificate de CO2, pentru energia electrică și termică produsă în cogenerare de înaltă eficiență” (extras din Adresa Colterm nr 16385/26.07.2022). Ca să realizați penibilul situației și să aveți o idee a seriozității cu care tratează oamenii ăștia viitorul termiei (cum le place lor să spună) în Timișoara, vă spun faptul că dosarul a fost respins din cauza depunerii unei documentații incomplete”, a scris avocatul Roxana Iliescu.

5 COMENTARII

  1. Fritz … dupa proiectul in care s-au autocopiat proiectantii tai de varf, acum asta…pare ca ii alegi pe spranceana : le dai o droaie de bani sa isi bata joc de noi. Cine raspunde pentru asa ceva ? Isi asuma cineva raspunderea pentru toate aceste esecuri.

  2. Pentru pagubele create Timişoarei Fritz trebuie să răspundă penal şi patrimonial. USR-ul în general musteşte de incompetenţă, lucru evident de 6 ani încoace, pentru că oamenii competenţi au fost îndepărtaţi de incompetenţi (sau nu au fost aduşi în acest partid). La ei nu e meritocraţie ci INCOMPETENŢOCRAŢIE!!! Adică au putere, conduc incompetenţii! Iar cosecinţa logică e că tot ce conduc ăştia se distruge. Pe banii noştri.

  3. După mintea usr-iştilor ,,atitudine pro activa” înseamnă să bagi mâna în buzunarul Timişorenilor, să-i furi, să-i păgubeşti. Decât aşa să faceţi, mai bine plecaţi în Groenlanda, să aveţi acolo ,,atitudine pro activa”, să vă furaţi între voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.