Scandalul Smartfit continuă – asociatul exclus nu a permis accesul la echipamentele...

Scandalul Smartfit continuă – asociatul exclus nu a permis accesul la echipamentele din sala de pe Calea Buziașului

0
DISTRIBUIȚI

Scandalul Smartfit a înregistrat, astăzi, un nou episod după ce Curtea de Apel Timișoara a decis definitiv excluderea ca asociat din societatea care administrează sălile de fitness a lui Cosmin Șorban după ce s-a constatat că a acționat cu rea credință legat de interesele companiei. După ce modificarea dispusă de Justiție a fost operată la Registrul Comerțului, reprezentanții asociatei unice de la Smart Fitness Studio SRL au vrut, astăzi, să intre în sala de pe Calea Buziașului. Surpriză – accesul a fost blocat de Cosmin Șorban care era în interiorul spațiului cu reprezentanții unei companii de pază. Nici sosirea polițiștilor nu l-a înduplecat pe Șorban să permită accesul la echipamentele firmei.

”Cosmin Sorban, fostul nostru asociat, dupa ce a fost exclus din Smart Fitness Studio SRL, azi a blocat accesul abonaților in Sala de fitness S2 din Calea Buziașului.


Deși instanțele au sancționat abuzurile acestuia, acesta nu a învățat nimic și continuă seria abuzurilor. (…)Asociatul exclus s-a simțit ca la el pe plantație și a pus zăvorul la ușa de la intrare. Mai mult, și-a chemat protecție… probabil de frica legii, el fiind în acord cu toate normele legale, bineînteles ca nu… Când nu accepți că ai fost exclus și încerci să pui mâna abuziv pe bunurile societății din care ai fost exclus”, a scris pe contul său de Facebook Răzvan Irimescu, fostul partener de afacere și soțul celei care acum acționar unic al companiei.
Irimescu a anunțat că ”desi instanțele au sancționat abuzurile acestuia, acesta nu a învățat nimic și continuă seria abuzurilor. Vom continua pe procedura legală, cu încredere în autoritățile abilitate ale statului, urmând a fi sancționate toate abuzurile acestuia și ale persoanelor instigate de el sa acționeze în detrimentul societății”.
Situația de astăzi a fost anticipată în reacția transmisă de Șorban după excluderea din firmă când a anunțat ”Brandul Smartfit aparține lui Cosmin Șorban și va servi mai departe comunității care crede în valorile Smartfit. În perioada următoare vom trece printr-o perioadă de reorganizare, motiv pentru care ne cerem scuze anticipat pentru eventualele discrepanțe care pot apărea. Împreună, la bine și la rău, ne bazăm pe comunitatea Smartfit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.