Trupa timișoreană Melting Dice a lansat un nou videoclip pentru o ultimă...

Trupa timișoreană Melting Dice a lansat un nou videoclip pentru o ultimă pagină a unei cărți de care nu vrei să te desparți

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Melting Dice a lansat un nou videoclip pentru piesa „Cuprins“, care este conform descrierilor proprii „o ultimă pagină a unei cărți de care încă nu vrei să te desparți“. După ce recent au susținut un concert „acasă“ la The 80s Pub, timișorenii se pregătesc să susțină un recital în clubul Control din București care va avea loc mâine 6 decembrie.

Melting Dice s-a înființat în Timișoara în toamna anului 2014, având în componența inițială patru membri: Flavius Vutan (chitară), Sorin Ghiniță, (tobe), Dani Șimon (bas), Bogdan Cotîrță (chitară și voce).


Anul 2015 a însemnat primele festivaluri și concerte proprii ale trupei, iar în primăvara anului 2016 s-a lansat primul videoclip, la piesa „Inert”. Anul 2017 este cel în care trupa lansează primul album: Cord Cablu Creier, iar în 2020 se lansează cel de-al doilea material discografic, EP-ul „Mat deschis”. Tot în 2020, locul lui Dani Șimon la bas este luat de Adolf Vegh, iar Flavius Vutan părăsește trupa. În 2021, trupa a functionat în formulă de trio, iar din 2022 a revenit la una de cvartet, componența actuală fiind cu Bogdan Cotîrță (voce și chitară), Sorin Ghiniță (tobe), Alfred Paroș (bas) și Cristian Paroș (clape).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.