Mini-vacanța de 1 decembrie, plină de evenimente pentru polițiștii locali din Timișoara....

Mini-vacanța de 1 decembrie, plină de evenimente pentru polițiștii locali din Timișoara. Ce incidente au fost semnalate la Târgul de Crăciun

0
DISTRIBUIȚI

Poliția Locală Timișoara a anunțat că agenții săi „au fost prezenți în stradă în perioada minivacanței de 1 Decembrie, patrulând pentru asigurarea ordinii și liniștii publice pe raza municipiului”. În acest interval, au fost redactate un număr de 103 procese verbale de constatare a contravenției, pentru diverse fapte, au fost aplicate un număr de 308 colante autovehiculelor depistate staționate neregulamentar și a fost constatată o infracțiune.

Astfel, în intervalul 30 noiembrie – 1 decembrie, 21 de polițiști locali din cadrul Serviciului Rutier au participat, alături de polițiștii din cadrul Biroului Rutier al IPJ Timiș, la asigurarea măsurilor de ordine și fruidizare trafic pentru pregărirea și în timpul paradei organizate cu ocazia Zilei Naționale a României.

În zilele de week-end, sâmbătă și duminică, polițiștii locali au acționat în zona Pieței Flavia – Aurora și în zona centrală a municipiului, unde au aplicat un număr de 168 colante autoadezive autovehiculelor care încurcau circulația pe străzile aferente sau erau staționate în zona pietonală.

În seara zilei de 30 noiembrie, în jurul orei 17:30, polițiștii locali care patrulau în Piața Victoriei au fost sesizați de un comerciant de la Târgul de Crăciun că o persoană a sustras din zona de expunere o căciulă.


Persoana care a sustras bunul a fost identificată în persoana unui bărbat de 41 de ani, cu domiciliul în Timișoara, care a fost depistat de polițiștii locali și predat la Secția 1 Poliție.

Un număr de 10 persoane care comercializau fără a deține niciun fel de autorizație 97 de baloane cu led, dar și bețe pentru Moș Nicolae sau parfumuri au fost depistate în intervalul 2 – 4 decembrie, în zona Piața Victoriei, strada Alba Iulia, Iancu Văcărescu, Burebista colț cu Teiului. Aceștia au fost sancționați conform HCL 321/2001 cu amenzi între 150 și 250 lei, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării. De menționat că polițiștii locali au luat măsuri cu atât mai mult cu cât aceștia fac concurență neloială comercianților de bună credință, care dețin documente pentru desfășurarea unor astfel de activități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.