Trei elevi găsiți drogați chiar în curtea unei școli

Trei elevi găsiți drogați chiar în curtea unei școli

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1950779820">

Trei elevi, toți în vârstă de 14 ani, au fost găsiți marți dimineața drogați în curtea unei școli din Petroșani, județul Hunedoara.

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii au fost sesizați marți dimineața, prin apel la 112, despre faptul că în curtea unei unităţi de învăţământ din Petroşani se află trei minori care par a se afla sub influenţa unor substanţe psihotrope.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului i-au identificat pe cei trei minori, toţi în vârstă de 14 ani, elevi ai şcolii respective.

Cei trei au fost preluaţi de un echipaj medical și transportați la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, analizele medicale indicând, în cazul lor, posibilitatea prezenţei în organism a unei substanţe psihotrope.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea DIICOT, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptelor şi a luării măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.