Bărbat care a jefuit o casă din Timișoara, de sărbători, prins de...

Bărbat care a jefuit o casă din Timișoara, de sărbători, prins de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au reținut miercuri un bărbat, în vârstă de 37 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Fapta a fost comisă între Crăciun și Anul Nou, iar suspectul a fost reținut ieri.

„În fapt, la data de 27 decembrie 2022, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul locuinței personale, situată pe strada Cronicar Ioan Neculce din municipiul Timișoara, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și obiecte personale, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 15.000 de lei.


În cursul zilei de ieri 8 februarie 2023, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au depistat în municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri”, a transmis IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, ulterior magistrații dispunând față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.