Intervenție de urgență a pompierilor după ce o gospodărie din vestul țării...

Intervenție de urgență a pompierilor după ce o gospodărie din vestul țării a fost cuprinsă de flăcări

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii militari arădeni au fost solicitați astăzi, în jurul orei 15:00, să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Gurba.

„Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu violenţă la anexa gospodărească, propagat la o altă anexă lipită de casă, flăcările fiind favorizate de prezenţa materialului combustibil din interiorul anexei care avea rol de magazie pentru lemne.


Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat în limitele găsite, eliminând astfel propagarea flăcărilor la casa de locuit. În urma incendiului au ars cele două anexe gospodărești și bunurile aflate în interior, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. În acest moment incendiul este lichidat iar pompierii arădeni acționează pentru îndepărtarea efectelor negative ale incendiului”, a transmis ISU Arad.

Din fericire nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind „scurtcircuit electric”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.